Κυκλάδες - ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ: Σε ευρωπαϊκά προγράμματα μαθητές Σύρου και Αμοργού

Αμοργός

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συνεχίζει τις δράσεις της σε όλα τα νησιά του νομού, όπου μαθητές από διάφορα σχολεία συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά προγράμματα, erasmus+plus και SSAY.   Στο εν λόγω πρόγραμμα πήραν μέρος τα σχολεία της Κέας (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) της Μυκόνου (Γενικό Λύκειο), του Κορθίου (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ), της Αμοργού (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) και της Σύρου (ΕΠΑ. Λύκειο)  και η υλοποίηση τους εν μέρει δια ζώσης και εν μέρει διαδικτυακά  διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου. Οι εκπαιδευτικοί, καθηγητές Φυσικής Αγωγής,  Τζωρτζάτος Χρήστος, Τσορτανίδης Δημήτρης, Παυλίδη Όλγα, Βενιέρη Μαρία,  Παπανδρέου Μάντη και Κατσιώλης Κωνσταντίνος σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων παρουσίασαν στα παιδιά το εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την αλληλεπίδραση των ήπιων δεξιοτήτων με τον αθλητισμό. Περισσότερα από 200 παιδιά από τις Κυκλάδες απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της πανευρωπαϊκής έρευνας και συνέβαλαν στο ότι η χώρα μας πρώτη ανάμεσα στους εταίρους του προγράμματος ολοκλήρωσε τις απαιτήσεις της έρευνας.

Δείτε τις σχετικές ενημερώσεις:

Η αρχή με την Αμοργό ...

Η συμμετοχή του ανατολικότερου νησιού των Κυκλάδων, που δεν είναι άλλο από την Αμοργό είναι σημαντική για εμας!!

Η Αμοργός που έχει περίπου 2.000 μόνιμους κατοίκους εκπροσωπήθηκε στο πρόγραμμα του erasmus+plus από τους μαθητές του Γυμνασίου Αμοργού με Λυκειακές Τάξεις!

Εδώ βλέπουμε τα παιδιά με τις βεβαιώσεις συμμετοχής και τα εμπόδια, στο όμορφο αυτό γηπεδάκι!

#Αναμένονται τα αποτελέσματα από την έρευνα για τα παιδιά των Κυκλάδων που πήραν μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SSAY.

# Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

# Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή φυσικής αγωγής Κωνσταντίνο Κατσιώλη!

amorgos-sxo.jpg

Και στη συνέχεια με τα παιδιά από το Επαγγελματικό Λύκειο Σύρου

Τα παιδιά απο το Επαγγελματικό Λύκειο Σύρου με τις βεβαιώσεις συμμετοχής και τα εμπόδια, τα οποία παρέλαβαν αυτήν την εβδομάδα!

#Σύνολο συμμετείχαν 202 παιδιά 14-19 ετών από πέντε σχολεία των Κυκλάδων στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SSAY.

# Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

# Ευχαριστούμε πολύ την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Παπανδρέου!

siros-sxo.jpg

Ευχαριστώ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

H EAΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί την ΔΔΕ Κυκλάδων, την ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ΔΕ, τις διευθύνσεις των σχολείων, τους  καθηγητές και τις καθηγήτριες  φυσικής αγωγής και τους μαθητές για την υλοποίηση της πρώτης φάσης του προγράμματος Soft Skills Trough Sport for Active Youth (SSAY).

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος τα σχολεία της Κέας (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) της Μυκόνου (Γενικό Λύκειο), του Κορθίου (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ), της Αμοργού (Γενικό Γυμνάσιο με Λ/Τ) και της Σύρου (ΕΠΑ. Λύκειο)  και η υλοποίηση τους εν μέρει δια ζώσης και εν μέρει διαδικτυακά  διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Οι εκπαιδευτικοί, καθηγητές Φυσικής Αγωγής,  Τζωρτζάτος Χρήστος, Τσορτανίδης Δημήτρης, Παυλίδη Όλγα, Βενιέρη Μαρία,  Παπανδρέου Μάντη και Κατσιώλης Κωνσταντίνος σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων παρουσίασαν στα παιδιά το εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την αλληλεπίδραση των ήπιων δεξιοτήτων με τον αθλητισμό.

Περισσότερα από 200 παιδιά από τις Κυκλάδες απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της πανευρωπαϊκής έρευνας και συνέβαλαν στο ότι η χώρα μας πρώτη ανάμεσα στους εταίρους του προγράμματος ολοκλήρωσε τις απαιτήσεις της έρευνας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας  θα δημοσιοποιηθούν σε επιστημονική ημερίδα η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. Στις υποχρεώσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων είναι και η αποστολή βεβαίωσης για τη συμμετοχή τους σε όλα τα παιδιά καθώς επίσης και ενυπόγραφο ευχαριστήριο προς τα πέντε σχολεία των Κυκλάδων 

Με πληροφορίες από τη σελίδα sportcyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News