Κυκλάδες - ΕΣΚ: Ο Σαλάχας έφυγε, ο Βλαβιανός ήρθε, αλλά για πόσο;

ο ένας έφυγε, ο άλλος;

Η φημολογία των τελευταίων ημερών έγινε πράξη… Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγο ενημερώνει την παραίτηση του Λώρη Σαλάχα από τη θέση του προέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, και την συγκρότηση του νέου “προσωρινού” ΔΣ με νέο πρόεδρο τον Βαλάντη Βλαβιανό.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η Ένωση …κτυπάει το καμπανάκι κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: “ Κύριοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Καλούμε όλα τα σωματεία - μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. και όλους αυτούς που ανά καιρούς κατηγορούσαν και κατηγορούν τα εκάστοτε μέλη των διοικητικών συμβουλίων για ανεπάρκεια , για σκοπιμότητες , για εξυπηρέτηση συμφερόντων και λοιπές αστειότητες να βγουν μπροστά και να θέσουν οι ίδιοι υποψηφιότητα ή να βρουν τους κατάλληλους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ.”.

Και το καμπανάκι γίνεται μεγαλύτερο με την έκφραση " σε περίπτωση μη ευρέσεως επαρκούς αριθμού υποψηφίων (και δη τουλάχιστον δύο τριών υποψηφίων από την Σύρο όπου και η έδρα της Ε.Σ.Κ.Κ.) η Ε.Σ.Κ.Κ. θα παραμείνει ακέφαλη και φυσικά θα σταματήσει η λειτουργία της και η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή των Χρυσοβαλάντη Βλαβιανού (πρόεδρος) και Νίκου Μαραγκού (Γ. Γραμματέα)

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν της παραιτήσεως του κου Λαυρεντίου Σαλάχα από τη θέση του προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , τη θέση του ως μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνει το αναπληρωματικό μέλος κος Εμμανουήλ Ζαφειριάδης. Κατόπιν της ως άνω παραιτήσεως πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς επαναλαμβανόμενες μομφές και κατηγορίες, που προσβάλλουν τόσο την Ε.Σ.Κ.Κ. ως σώμα όσο και τα μέλη της προσωπικά, εξέφρασαν τη θέλησή τους να παραιτηθούν.

Ωστόσο για το καλό του αθλήματος και προκειμένου να ξεκινήσουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων μας ομοφώνως αποφασίστηκε (στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της 14/9/2020) να παραμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου για το οποίο και θα προκηρύξουμε γενική συνέλευση και θα διεξαχθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. για το υπόλοιπο της θητείας του τρέχοντος (και βάσει του άρθρου 13 παρ. 3 του καταστατικού μας) . Κατά την ίδια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την 14/9/2020 αποφασίστηκε η συγκρότηση σε σώμα του «προσωρινού» ( μέχρι 24-25 Οκτωβρίου κατά τα άνω) διοικητικού συμβουλίου να έχει ως εξής: Πρόεδρος Βλαβιανός Βαλάντης, Αντιπρόεδρος Ονάσογλου Γεώργιος, Γραμματέας Μαραγκός Νικόλαος, Ταμίας Μανανάς Μιχαήλ , Μέλη Φύριος Φραγκίσκος, Κρητικός Ευστάθιος, Ζαφειριάδης Εμμανουήλ.

Κύριοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Καλούμε όλα τα σωματεία - μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. και όλους αυτούς που ανά καιρούς κατηγορούσαν και κατηγορούν τα εκάστοτε μέλη των διοικητικών συμβουλίων για ανεπάρκεια , για σκοπιμότητες , για εξυπηρέτηση συμφερόντων και λοιπές αστειότητες να βγουν μπροστά και να θέσουν οι ίδιοι υποψηφιότητα ή να βρουν τους κατάλληλους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. . Να σας επισημάνουμε δε ότι σε περίπτωση μη ευρέσεως επαρκούς αριθμού υποψηφίων (και δη τουλάχιστον δύο τριών υποψηφίων από την Σύρο όπου και η έδρα της Ε.Σ.Κ.Κ.) η Ε.Σ.Κ.Κ. θα παραμείνει ακέφαλη και φυσικά θα σταματήσει η λειτουργία της και η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα δύναται να ενεργοποιηθεί ξανά μόνο εφόσον βρεθεί επαρκής αριθμός υποψηφίων και υποβληθεί σχετικό αίτημα στο πρωτοδικείο από σωματείο έχον έννομο συμφέρον ( διοίκηση Πρωτοδικείου)”.

PARAITISI 19d15

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News