Κυκλάδες - Ιος... Η καρδιά του beach Volley χτυπάει εδώ.. (video - live)

Ιος - Κυκλάδες

«Ίος σημαίνει αδρεναλίνη, άμιλλα, ευεξία και θετική ενέργεια. Η καθιέρωση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος σε ένα μικρό αλλά χαρισματικό νησί όπως η Ίος προσελκύει τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ωφελεί τουριστικά την Ελλάδα, συμβάλλει στην επιμήκυνση της σεζόν και αποτελεί παρακαταθήκη για τον αθλητισμό και τη νέα γενιά. Έφτασε η ώρα ώστε η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία να στηριχτεί από όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και παράγοντες της άθλησης και του τουρισμού και να γίνει θεσμός»,

Ποιος το αναφέρει αυτό; Ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας. στο πρόλογό του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley που θα διοργανωθεί στην Ίο το διάστημα 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022 μετά από δύο χρόνια και πάλι στις Κυκλάδες... Ένα από τα καλύτερα Features Τουρνουά του κόσμου θα λάβουν χώρα στην εξωτική παραλία του Μυλοπότα με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και εθνικών αποστολών από Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία και με την ενεργή συμμετοχή εθνικών ομάδων της Ελλάδας. 

Για την ώρα; Εχουμε το ορεκτικό. που δεν είναι άλλο από την τελική φάση ανδρών γυναικών που διεξάγεται (24-26 Ιουνίου) στα ίδια γήπεδα. Κορυφώνεται σήμερα για τους άνδρες ενώ αύριο έχουμε το μεικτό.. 

Οπότε; 

Δείτε σε απευθείας μετάδοση από την παραλία του Μυλοπότα στην Ίο, τους τελικούς ανδρών και γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley IOS MAJOR.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει από τις 17:00 με τους τελικούς των γυναικών και θα συνεχιστεί με τους τελικούς ανδρών, τις βραβεύσεις και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News