Κυκλάδες - Κέα: Γιόρτασε την Ημέρα Ποδηλάτου (photo)

Παγκόμια Ημέρα Ποδηλάτου και την περασμένη Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, στο νησί της Κέας είχαμε γιορτές.. Ο Δήμος Κέας διοργάνωσε έναν μικρό ποδηλατικό περίπατο, σε συνεργασία με την Kea Terra Active, από την Αγία Ειρήνη ως την Κόκκα. Η διαδρομή αυτή είναι μέτριας δυσκολίας και έχει φόντο υπέροχα τοπία όπως το γραφικό Βουρκάρι και το στενό του Λάμπρου Κατσώνη. Στη δράση συμμετείχαν περίπου 20 ποδηλάτες όλων των ηλικιών. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή νηπίων με τους γονείς τους.

Στο τέλος, προσφέρθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες χυμός “Ρόδι Κέας” και παστέλι “Το Ανώγι”, όπως και αναμνηστικό μετάλλιο. Κατά τη διάρκεια της δράσης, αλλά και για την προετοιμασία της, τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα Κέας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο διεξαγωγής του ποδηλατικού περιπάτου. Ευχαριστούμε ακόμα την κ. Μαριάννα Τόυντα για την βοήθεια της κατά τη διάρκεια της δράσης και την Kea Terra Active για τη συνεργασία και την παρουσίαση των ηλεκτρικών ποδηλάτων στους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Δήμου μας φιλοξενήθηκε φωτογραφική έκθεση με ποδηλατικές στιγμές σε διάφορα σημεία της Κέας, με στόχο να επισημάνουμε τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου και να το προτείνουμε σαν έναν απολαυστικό τρόπο να γνωρίσει κανείς το νησί μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News