Κυκλάδες - Λεονταρίτης: Μπήκαν οι υπογραφές για την επισκευή στα γήπεδα της Μυκόνου (Λάκκα)

Μύκονος - Κυκλάδες

«Αναβαθμίζεται η πολυσύχναστη περιοχή της Λάκκας Μυκόνου με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ - βόλεϊ και της πλατείας που βρίσκεται μεταξύ των αθλητικών εγκαταστάσεων και του Πολιτιστικού Χώρου της Λάκκας. Η Μύκονος αποκτά έναν Πολυχώρο Αθλητισμού - Πολιτισμού σύγχρονο, λειτουργικό και εναρμονισμένο από αρχιτεκτονικής πλευράς με το πανέμορφο και ιδιαίτερο αστικό περιβάλλον της. Η συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου παράγει πάντα ωφέλιμα αποτελέσματα για τους πολίτες».  

Αυτό είχε αναφέρει τον Απρίλιο του 2021 ο Γιώργος Λεονταρίτης, όταν εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή Νοτίου Αιγαίου η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου για την πραγματοποίηση του έργου «Επισκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης περιοχής "Λάκκας" Χώρας Μυκόνου» 

Στη συνέχεια βρέθηκε ο ανάδοχος και σήμερα έχουμε τις υπογραφές...  Οπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κο Λεονταρίτη  

"Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» για την πλήρη επισκευή των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ στην περιοχή «Λάκκα» της Μυκόνου.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να το ολοκληρώσει εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνέταξε τη μελέτη του, προέβη στη δημοπράτησή του και έχει αναλάβει την χρηματοδότηση των εργασιών επισκευής προκειμένου να καταστεί πλήρως λειτουργικό.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν προκειμένου να παραδοθεί ολοκληρωμένο είναι:

  1. Αποξηλώσεις - Καθαιρέσεις κατακερματισμένων δαπέδων
  2. Κατασκευή νέων αθλητικών δαπέδων
  3. Επίστρωση αγωνιστικού χώρου με ελαστικό τάπητα
  4. Τοποθέτηση στυλοβατών και πινάκων καλαθοσφαίρισης
  5. Τοποθέτηση συγκροτήματος πετοσφαίρισης
  6. Εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού
  7. Ενίσχυση πρασίνου - φυτεύσεις
  8. Ανακατασκευή της πλατείας που βρίσκεται μεταξύ των αθλητικών εγκαταστάσεων και του Πολιτιστικού Χώρου της Λάκκας

 

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε για το προς υλοποίηση έργο: «Ανακατασκευάζοντας και βελτιώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Λάκκα αναβαθμίζουμε συνολικά μια από τις ωραιότερες περιοχές στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου. Παραδίδουμε δύο σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδα μπάσκετ - βόλεϊ στη νεολαία του νησιού, όπως είχαμε δεσμευτεί».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News