Κυκλάδες: Νέος πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΚ, ο Αγγελος Σαμοθράκης

μπάσκετ

Ο Μπιστιντζάνος φεύγει, ο Σαμοθράκης έρχεται ... Αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (17/10) μέσω της πλατφόρμας zoom

Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα “SportCyclades”, ο Άγγελος Σαμοθράκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΚ. Ο Συριανός ρέφερι, επιστρέφει στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου, έπειτα από δύο χρόνια, όταν στην τότε συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα πρόεδρος είχε αναδειχθεί ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος.  

Τη στιγμή που αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, το σάιτ μας είναι σε θέση να σας ενημερώσει πως τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ είναι τα εξής: Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ηπιώτης, Γραμματέας η Ελευθερία Πασχάλη, Ταμίας ο Απόστολος Οικονόμου και μέλος ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος. 

Να σημειώσουμε, ότι στην προηγούμενη διοίκηση πρόεδρος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν οι: Αντιπρόεδρος, ο Δημήτρης Θεοδοσίου, Γραμματέας ο Αποστόλης Οικονόμου, Ταμίας η Ελένη Ξευγένη και Μέλος η Παναγιώτα Καλπακίδου. 

Η νέα διοίκηση δηλώνει πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των μελών του Συνδέσμου και του κυκλαδίτικου μπάσκετ γενικότερα και παράλληλα να συνεχίσει το ίδιο πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοικούσας αρχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News