Κυκλάδες: Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ξεχνά, πάντα κοντά στη Σύρο

Πρίντεζης - Ολυμπιακός - Σύρος

Δευτέρα βράδυ 22 Μαρτίου.. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης "bwin Monday's Game Night against Covid-19", και ο Γιώργος Πρίντεζης έχει τη τιμητική του.. Κι αυτό γιατί (όπως γίνεται σε κάθε αγώνα) τα υποτιθέμενα έσοδα από την αναμέτρηση (σ.σ. οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών) προσφέρονται σε φορείς που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη μάχη κατά της πανδημίας..

Και ο Γιώργος Πρίντεζης παραδίδει την επιταγή των χρημάτων στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου - Νάξου, Μιχάλη Ζουλουφό... Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά το πέρας του αγώνα σημειώνει " Εξήγησα στην ομάδα μου το έργο που κάνει το νοσοκομείο της Σύρου. Γνωρίζω ότι πάρα πολύς κόσμος που έχει ανάγκη από τις Κυκλάδες, καταλήγει στην Ερμούπολη, οπότε είναι ένα Νοσοκομείο που προσπαθεί πάρα πολύ να τα βγάλει πέρα. Το σημερινό ίσως να τους βοήθησε λίγο»

Χθες, το Νοσοκομείο Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση για την κίνηση αυτή του Πρίντεζη... Τι αναφέρει; "Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου 'Βαρδάκειο & Πρώιο', με ιδιαίτερη τιμή, ανακοινώνει την παραλαβή υγειονομικού υλικού (ιατρικές μάσκες και γάντια), στο πλαίσιο της δράσης 'Together we fight' της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου κ. Μιχάλης Ζουλουφός παραβρέθηκε, τη Δευτέρα 22.3.2021, στο φιλικό παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ και παρέλαβε τη σχετική επιταγή από τον Συριανό αθλητή κ. Γιώργο Πρίντεζη. Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά στους εξής:

1. Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. BWIN

Είναι ανάγκη να εκφραστεί, για μια ακόμη φορά, η διαρκής υλική και ηθική στήριξη του κ. Γιώργου Πρίντεζη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου αναγνωρίζουν τη συνεισφορά αυτή  και τον ευχαριστούν. Η πανδημία της νόσου Covid-19 βρίσκει το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου σε αυξημένη ετοιμότητα και να καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες των Κυκλαδιτών. 'Μαζί μαχόμαστε' και μένουμε ασφαλείς!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News