Κυκλάδες: Ωρα για διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου

Μάιος και όπως είναι λογικό αρχίζουν τα πρωταθλήματα Στίβου στο ανοιχτό γήπεδο... Και βέβαια έχουμε δράση και στις Κυκλάδες... Αρχικά σήμερα και αύριο στην Μύκονο έχουμε αγώνες για τα παιδιά (Κορασίδες - Παίδες) όπου ο Πανναξιακός ΑΟ αναμένεται να κατεβάσει μία πολύ δυνατή ομάδα και την επόμενη εβδομάδα στη Νάξο έχουμε το πρωτάθλημα για τα ... μεγάλα παιδιά. Εκεί όπου θα δούμε τον Πανναξιακό με όλα τα αστέρια του. Από την Μπελιμπασάκη και τον Δημητράκη έως τον Χονδροκούκη και τον Στεργιούλη ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τα ... μωρά της Μήλου (Καβαλιέρου, Μάλλη και Ντούλας) που ανεβαίνουν κατηγορία σιγά σιγά... 

Ας δούμε το δελτίο ενημέρωσης για τους αγώνες από τον Πανναξιακό ΑΟ " Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 04-05/2019 θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου  παίδων κορασίδων στη Μύκονο όπου ο Πανναξιακός ΑΟ θα συμμετάσχει με 13 αθλητές και διεκδικεί την 1η θέση.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 11-12/05/2019 θα διεξαχθεί στη Νάξο το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και παμπαίδων παγκορασίδων όπου ο σύλλογος θα συμμετάσχει με όλους τους πρωτοκλασσάτους αθλητές που έχει στις τάξεις του(Μπελιμπασάκη,Δημητράκης,Χονδροκούκης,Στεργιούλης,Σταματόγιαννης,Μανδηλαράς,Καβαλιέρου,Γκορνατι,Μάλλη,Ντούλας,Βασιλοπούλου,Ακτύπης κ.α.).οι δε....

παμπαίδες παγκορασίδες(Μαζαύλη,Τουρλάκη,Γκορνάτι κ.α)αξίζουν και αυτοί με τη σειρά τους το χειροκρότημα και την παρουσία των φιλάθλων στο ΔΑΚ Νάξου.

Ευχαριστούμε τον απλό Ναξιώτη πολίτη και όλους τους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στα πρωταθλήματα αυτά".  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News