Κυκλάδες - Σίφνος (Αρτεμώνας): Μέσω της Αναπτυξιακής αποκτά γήπεδο 5χ5

Από τις πρώτες ουσιαστικές κινήσεις της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων ΑΕ..... Οπως έγινε γνωστό η "Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων ΑΕ" ενέκρινε το αίτημα που είχε υποβάλει ο Δήμος Σίφνου για την ένταξη στο πρόγραμμα CLLD/LEADER Κυκλάδων του έργου «Κατασκευή Γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5» στον Αρτεμώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Σίφνου, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου του Νίκου Χρυσίνη, είχε αποφασίσει στις 30/09/2020, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να επανυποβάλει στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων πλήρως τεκμηριωμένη την αίτηση για την κατασκευή του γηπέδου.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο Δήμος Σίφνου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση του αιτήματος, οι οποίες έφεραν το καλό αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα CLLD/LEADER Κυκλάδων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Μέτρο 19 – Υπομέτρο 19.2), με προϋπολογισμό ύψους 350.000,00 ευρώ περίπου.

Ήδη έχει οριστικοποιηθεί στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αγροτικής Ανάπτυξης ο πίνακας κατάταξης, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης, η οποία θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους όρους για την υλοποίηση του έργου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News