Κυκλάδες - Sifnos Street Shot Put 2021: Με άρωμα (Ακτύπης, Κάτσα, Νασιάκος) Κυκλάδων

Κυκλάδες

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και η Σίφνος  Βρίσκεται στο επίκεντρο του κλασσικού αθλητισμού... Ο λόγος; Η διεξαγωγή του Sifnos Street Shot Put 2021 που πολύ απλά μεταφράζεται σε αγώνα σφαιροβολίας, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Ελληνικού αθλητισμού...  Εχει παράλληλες δράσεις. που έρχονται μέσα από το ERASMUS+ SPORT αλλά και τα Kids Athletics...   Και όλα αυτά έχουν τη σφραγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, με τα μέλη του να έχουν δουλέψει για αρκετό καιρό ώστε σήμερα όλα να είναι έτοιμα.. 

Αλλά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους αθλητές, . Ανάμεσά τους οι πρωταθλητές Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλλάρι στους άντρες και στις γυναίκες η Μαρία Μαγκούλια, η Ειρήνη Μπαρμπακου, η 6η στον κόσμο (Κ20) Αναστασία Ντραγκομίροβα και η «ασημένια» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20. (δισκοβολία) μόλις πριν από 1 μήνα, Ελίνα Τζένγκο!

Και οι Κυκλάδες όμως έχουν έντονη παρουσία στον αγώνα της Σίφνου με τρεις αθλητές από Κυκλαδίτικα σωματεία στο 1ο Sifnos Street Shot Put 2021 το Σάββατο 25/9/2021.

Ο έμπειρος Παναγιώτης Ακτύπης του Πανναξιακού, με σημαντικές διακρίσεις στο παλμαρέ του, όπως η τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2013 και η δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 2010, στοχεύει σε μία ακόμα καλή παρουσία τη φετινή χρονιά.

Ο ανερχόμενος Αλέσιο Κάτσα, του Αίαντα Τήνου, με συμμετοχές στον δίσκο και τη σφαίρα και μετάλλια σε διασυλλογικούς και Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες, έρχεται στη Σίφνο για μία καλή επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Τέλος, ο 29χρονος Θοδωρής Νασιάκος, που ρίχνει δίσκο και σφαίρα, με διακρίσεις όπως η τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών το 2014 και η τρίτη θέση στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης το 2016, συμπληρώνει τις συμμετοχές των Κυκλάδων εκπροσωπόντας τον ΑΟ Μυκόνου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News