Κυκλάδες: Σήμερα (01/07) "Τρέχουμε και ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά" (video)

Ξεκίνησε σαν ένα όραμα που όμως κατάφερε γρήγορα να γίνει θεσμός και παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε σχεδόν μέσα στην πανδημία κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό... Ο λόγος για το "Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά", έναν αγώνα που αναδεικνύει την μοναδικότητα του πανέμορφου νησιού των Μικρών Κυκλάδων.

Και έφτασε η ώρα να δούμε τον αγώνα σε δράση.... Πέμπτη 1η Ιουλίου και οι διοργανωτές μας παρουσιάζουν τον αγώνα που όμως έχει ως στόχο να μετατραπεί σε μία τετραήμερη γιορτή τον αγώνα... Με πολλές παράλληλες δράσεις με γνώμονα οι επισκέπτες να φύγουν από το νησί γεμάτοι από Ηρακλειά. Και να επιστρέψουν αργότερα για τις διακοπές τους...  

Αυτό του χρόνου.. Για φέτος έχουμε τον 3ο αγώνα δρόμου «Τρέχω/Ανακαλύπτω την Ηρακλειά». Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους αγώνες 6χλμ (νέα διαδρομή μεικτού τερρέν) ,  10 km ασφάλτινη διαδρομή και 10 km trail run (μεικτή ασφάλτινη και ορεινή διαδρομή) και 1000m για παιδιά (με την σύμφωνη γνώμη γονέα-κηδεμόνα). Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης την πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Και όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε τους αγώνες μέσα από το λινκ του SportCyclades.gr ... 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News