Κυκλάδες (Σύρος) - Φοίνικας ONEX: Σούπερ κίνηση με το δίδυμο Τζούριτς - Φράγκου

tzouric naxospress

Κάποιοι αναφέρουν ότι απλά είναι η πρώτη βόμβα…. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου τάραξε τα νερά του βόλεϊ με την απόκτηση του Μίταρ Τζούριτς ως κεντρικού μπλοκέρ και εφόσον ο ελληνοποιημένος παίκτης είναι καλά στην υγεία του θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Το έχει αποδείξει άλλωστε…

Πρόκειται για κίνηση ματ, αφού ο υγιής Τζούριτς θα είναι μακράν ο κορυφαίος κεντρικός του πρωταθλήματος και από τους καλύτερους παίκτες. Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά στην απόκτηση του μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, του έκανε μεγαλύτερη πρόταση από αυτήν που διαπραγματευόταν με τον πρωταθλητή και τον έκανε δικό του.

Υπενθυμίζουμε πως εντός ελληνικών συνόρων έχει αγωνιστεί σε Ορεστιάδα (2004-06), Ολυμπιακό (2006-2011)και ΠΑΟΚ (2018-19), ενώ έχει δύο θητείες στην ιταλική Τρεντίνο (2011-13, 2014-16) και έχει περάσει από την Βερόνα (2016-18), την τουρκική Χάλκμπανκ (2013-14) και την νοτιοκορεάτικη Σούγουον Βίξτεορμ (2014).

Ο σχεδιασμός της ομάδας της Σύρου προχωράει και ξεκινά με δυο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και την Εθνική, τον Μίταρ Τζούριτς και τον Ανδρέα Φράγκο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο ξένος προπονητής που θα επιλέξει τον πασαδόρο και θα προπονήσει τον Σλοβένο Στερν. Το δίδυμο των ακραίων θα είναι Φράγκος (καλύπτει το κενό του Πρωτοψάλτη που πήγε στον Παναθηναϊκό) - Στερν και με την απόκτηση των δύο Ελλήνων μπορεί πλέον να πάρει ξένο πασαδόρο, ξένο κεντρικό, αλλά και ξένο λίμπερο, τον Φέι Κουπόνο, ενώ δεν αποκλείεται τη δεύτερη θέση κεντρικού να καλύψει ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Ο Φοίνικας είχε κάνει πρόταση παραμονής στον Μπράουν, αλλά ο Καναδός συζητά με τον Παναθηναϊκό κωλυσιεργούσε να απαντήσει , γι αυτό και έκλεισαν με αστραπιαίες κινήσεις τον Τζούριτς. Ο Μπράουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει δίδυμο κεντρικών με τον Ραγκέλ που τον έφτυσε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου και ο Καναδός χίμηξε να δείρει τον Βραζιλιάνο.

Η ομάδα των Κυκλάδων με τη βοήθεια της ΟΝΕΧ, ετοιμάζει μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της ιστορίας της, με στόχο το πρωτάθλημα και τη διάκριση στην Ευρώπη, με τις βόμβες να ενεργοποιούνται μία προς μία...

Με πληροφορίες από την σελίδα fosonline.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News