Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚύπελλο Γυναικών: Προβάδισμα για Πανναξιακό ΑΟΝ και ΑΟ Θήρας

Κύπελλο Γυναικών: Προβάδισμα για Πανναξιακό ΑΟΝ και ΑΟ Θήρας

|

Το κύπελλο βόλεϊ Γυναικών στο … πιάτο μας – Για την φάση των «16» ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται την Κόρινθο και ζητάει τη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου αντιμετωπίζει την ομάδα έκπληξη του θεσμού, τις «Ακαδημίες των Πρωταθλητών» Πεύκων

Η ώρα του κυπέλλου έφτασε… Αναφερόμαστε στην φάση των «16» στο κύπελλο γυναικών όπου και συμμετέχουν οι ομάδες της VolleyLeague και έχουν ως βασικό στόχο το ταξίδι στις Σέρρες, εκεί όπου φέτος θα πραγματοποιηθεί το Final – 4  το διήμερο 6-7 Απριλίου…  Και οι ομάδες των Κυκλάδων; Ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται την ομάδα της Κορίνθου (19:00) το ΔΑΚ Νάξου και δεν έχει άλλο στόχο από την πρόκριση και την παρουσία του για 5η φορά στα έξι χρόνια που αγωνίζεται στα μεγάλα …σαλόνια στον συγκεκριμένο θεσμό… Η ομάδα της Νάξου μετά την Πύλο, το Αγρίνιο, την Γλυφάδα, και την Σαντορίνη φιλοδοξεί να βρίσκεται και πάλι σε final 4 κυπέλλου, ένα θεσμό στον οποίο δηλώνει παρών και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο καθώς από τις 4 συμμετοχές της έχει αγωνιστεί σε 3 τελικούς, όλους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οσο για τον ΑΟ Θήρας; Εχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο καθότι θα αντιμετωπίσει τις «Ακαδημίες των Πρωταθλητών» Πεύκων, ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο …χαμηλά. Πρόβλημα, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και με δεδομένο ότι τα κορίτσια του Γκάιτς είναι τις τελευταίες ημέρες από αεροπλάνο σε .. αεροπλάνο.

Ας δούμε τι αναφέρει η ιστοσελίδα volleyball.gr (η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) για τους αγώνες κυπέλλου που θα διεξαχθούν σε δύο δόσεις.. Την Τετάρτη 20/2 θα πραγματοποιηθούν επτά αναμετρήσεις και το πρόγραμμα θα κλείσει μία ημέρα αργότερα (21/2) με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Μακεδόνες.

17.30: ΠΑΟΚ – ΑΟΦ Πορφύρας

Το πρώτο σερβίς της φάσης των «16» θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας, με τον πρωτοπόρο στη Pre League ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον έκτο της Volleyleague, Πορφύρα. Η ομάδα του Πειραιά στοχεύει στη δεύτερή της πρόκριση σε προημιτελικά Κυπέλλου, ενώ ο φιλόδοξος ΠΑΟΚ κυνηγάει την παρθενική του παρουσία στην οκτάδα.

18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, Ηλιούπολη και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Κύπελλο γυναικών. Τη σεζόν 2017-18 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στο final-4. Είναι η δεύτερη φετινή συνάντηση των ομάδων, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0 σετ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

18.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου

Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται στο κλειστό της Πυλαίας, με τον γήπεδούχο Άρη των πέντε σερί ηττών να υποδέχεται το ανεβασμένο Μαρκόπουλο. Για το παιχνίδι πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυρες» είχαν επικρατήσει στα Μεσόγεια με 3-0 σετ. Για τον ΑΟΜ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Βασιλικής Διάλλα.

18.30: ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει στο σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας, με την φιλόδοξη ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου. Την αποστολή στην Αθήνα δεν θα ακολουθήσει ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Ζωλασταθιάδης και η πασαδόρος Βασιλική Βλάχου, γυναίκα του Έλληνα τεχνικού, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΠ Κόρινθος (live streaming youtube.com ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ)

Στο κλειστό της Νάξου, ο γηπεδούχος Πανναξιακός θα υποδεχθεί την Κόρινθο και ο νικητής θα κλείσει θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα των Κυκλάδων έχει στο ενεργητικό της 4 παρουσίες σε final-4 και τρεις τελικούς και οι δύο συνεχόμενοι. Η Κόρινθος, τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του θεσμού. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές φέτος. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πανναξιακός νίκησε με 3-0 σετ και στον δεύτερο γύρο στο κλειστό της Κορίνθου, ο ΑΣΠ επικράτησε με 3-2 σετ.

19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Έναν μήνα ακριβώς από την τελευταία τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, Θέτιδα και Ηλυσιακός αναμετρώνται στο κλειστό της Βούλας για το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τότε, για την 12η αγωνιστική της Volleyleague η Θέτιδα αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Θέτιδα και Ηλυσιακός ήταν οι δύο ομάδες που τη σεζόν 2017-18 πήραν την άνοδο από την Pre League στη μεγάλη κατηγορία, με τα Ιλίσια να προκρίνονται και στο final-4 του Κυπέλλου που έγινε στη Σαντορίνη.

19.30: Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – ΑΟ Θήρας

Η μόνη ομάδα της Α2 Γυναικών που βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου γυναικών είναι οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων και θα υποδεχθούν τον ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με τις γηπεδούχες να θέλουν να ευχαριστηθούν την πρώτη παρουσία του συλλόγου στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

21/2, 21.30: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Μακεδόνες

Το τελευταίο εισιτήριο για την οκτάδα του Κυπέλλου θα δοθεί την Πέμπτη 21/2 στο κλειστό του Χολαργού, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες. Οι «πράσινες» εκτός από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία στοχεύουν και σε μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους Μακεδόνες να έρχονται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το τρίποντο-ανάσα που πήραν επί της Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κύπελλο Γυναικών – Φάση των «16»

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ – ΑΟΦ Πορφύρας

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Κεχαγιά, Γραμματεία: Σιδηρά.

Α’ Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Δενδή.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χ., Κακάτσιου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.30: ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Αρβανίτης, Γραμματεία: Τάλαρου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΠ Κόρινθος

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Ρίγκος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Χατζηθωμά, Δραγουμάνος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

ΔΑΚ Πεύκων 19.30: Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – ΑΟ Θήρας

Διαιτητές: Δημητρίου, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Τσιλιγκού.

 

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Χολαργού 21.30: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Βουδούρης, Σταρίδας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Τολιός, Γραμματεία: Νυδριώτη.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανανέωση θητείας για την πρόεδρο της Δ.Σ., Ιωάννα Συνοδινού

Η Ιωάννα Συνοδινού ανανέωσε τη θητεία της στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού - Ποια είναι τα νέα μέλη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ποιο το χρονικό διάστημα

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο υπάρχει έκπτωση 50% στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από την Blue Star Ferries

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη