ΛΕ.ΜΟ.Ν: "Δεν έχουμε καμία σχέση με το Naxos Rally 2020"

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕΜΟΝ) καθότι πρόσφατα έκοψαν σε γνωστό καφέ της Νάξου τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.. Σε μία εκδήλωση που φέρει την σφραγίδα της νοοτροπίας και την ψυχοσύνθεσης των μελών της Λέσχης... 

Και χθες προχώρησαν σε μία διευκρινιστική ανακοίνωση ή Ενημερωτικό δελτίο, όπως αναφέρεται, προς τα ΜΜΕ (κοινοποίηση σε Περιφέρεια Νοτίου Αγαίου, Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, Α.Τ.Νάξου, Λιμεναρχείο Νάξου, Π.Σ.Νάξου) και με θέμα το Naxos Rally 2020 που αναμένεται να διεξαχθεί σε μερικές εβδομάδες. Και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά " δεν έχουμε ουδεμία ανάμιξη ή σχέση ή άλλης μορφής εμπλοκή"...  Και είναι απόλυτοι... Εύχονται βέβαια καλή επιτυχία, αλλά ... μακριά απ' αυτούς. 

Ας δούμε τι αναφέρει η ανοιχτή αυτή επιστολή που φέρει την υπογραφή του προέδρου της Χαράλαμπου Φλεριανού και του γραμματέα Χαράλαμπου Σκουλιδάκη. 

" Η ΛΕ.ΜΟ.Ν ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου) ως μοναδικός θεσμικός και επίσημος φορέας μοτοσυκλετισμού στη Νάξο με αφορμή τη διοργάνωση του Naxos Rally 2020 ενημερώνει τον κάθε ενδιαφερόμενο οτι ουδεμία ανάμιξη σχέση ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εμπλοκή έχει με την εν λόγω μοτοσυκλετιστική διοργάνωση.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συγκεκριμένη διοργάνωση . Με εκτίμηση"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News