ΛΕΜΟΝ: Ερχεται "καυτό" τριήμερο (14-16/09) με πολλές εκπλήξεις

Δεν μας έκανε καμία έκπληξη. Αλλωστε τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου) αρέσκονται να μας ταξιδεύουν σε κάθε τους δράση με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οπότε; Δεν ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο; Και το τριήμερο 14 - 16 Σεπτεμβρίου υπόσχονται πολλά. Και είναι δεδομένο ότι θα τα πραγμτοποιήσουν. Εσείς / εμείς, δεν έχουμε παρά να παρακολουθούμε σε τακτική βάση την επίσημη ιστοσελίδα τους στα social media όπου και θα δίνονται καθεμερινά μικρές ενημερώσεις γύρω από τις σκέψεις και τα δρώμενα του τριημέρου...

Ας πάρουμε μία πρώτη γενική γεύση... Αν και ουσιαστικά μιλάμε για ένα περίγραμμα δράσεων και ούτε καν ακόμη το ορεκτικό...

Δημιουργήσαμε στο τέλος του καλοκαιριού και λίγο πριν γυρίσουμε όλοι μας στους προσωπικούς πάγκους εργασίας,ένα πολύ ζωντανό - δυνατό - άκρως μοτοσυκλετιστικό - ψυχαγωγικό - ενημερωτικό - περιηγητικό - μουσικό τριήμερο Στις 14-15-16 Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί μας. Πρώτα από όλα μελετήστε μας μετά μετρήστε τις οικονομικές Σας δυναμεις και στην συνέχεια πάρτε το ταίρι σας η γίνετε μια παρέα και ελάτε να περάσουμε κάπως διαφορετικά. Κάθε μέρα που θα πέρνα θα σας δίνουμε νέες πληροφορίες σε ότι αφορά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια την διαμονή το φαγητό Τις δράσεις Και ότι άλλο θα συνθέσει το τριήμερο όλων μας. Και να θυμόμαστε όλοι ότι στο νησί της Αριάδνης η φιλοξενία και η αγάπη των μελών της.ΛΕ.ΜΟ.Ν για αυτή την μικρή μοτοσυκλετιστική δύναμη θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.Το πρόγραμμα έχει έως εξής....

Παρασκευή 14 /9 προσέλευση συμμετεχόντων και καλεσμένων στο νησί μας...

Μεταφορά στα δωμάτια σας ...Κους κους και προτάσεις για μπανακι φαγητό ή καφέ. Παρασκευή απόγευμα - βράδυ...ραντεβού στον "ippokampos" στην παραλία του Αϊ Γιώργη.. Για ένα κοκτέιλ ή ποτό για ζέσταμα λίγο πριν την παρουσίαση των πρώτων μας προσκεκλημένων από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.. λεπτομέρειες προσεχώς.... Πληροφορίες μας λένε ότι θα δούμε και μερικες από τις μοτοσυκλέτες που κοσμούν το grid του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Και λογικά, μετά από την απολαυστική ένταση όσων θα ακουστούν, θα παρταρουμε σε λογικούς και ευχάριστους ρυθμούς. Τώρα, όσοι φτάσουν στο λιμάνι το βράδυ της Παρασκευής θα σας περιμένουν λεμόνια στην προβλήτα η για.να σας πάνε στα δωμάτια Σας η στον χώρο του πάρτυ οι και στα δύο μαζί.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου... 

Σάββατο πρωί θα συγκεντρωθούμε όλοι για να κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή με αρκετά χιλιόμετρα και με προορισμό μια καυτή παραλία...οι διαδρομές έχουν την επιλογή άσφαλτο χώμα με κοινό προορισμό...Και αργά το μεσημεράκι επιστροφή στα δωμάτια για ένα φρεσκαρισμα και ραντεβού και πάλι στην κεντρική πλατεία του νησιού μας στην παραλία..
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εν τάχει μουσικούλα από δικούς μας djs, trail show, ζωντανή μουσική από δική μας ροκ μπάντα, παγωμένη μπύρα και γευστικό μεζέ... Και φυσικά τις καθιερωμένες βραβεύσεις όπως και κάποιες κληρώσεις.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 
Κυριακή πρωί σε λογική ώρα θα φύγουμε παρέα όλοι μαζί για μια μικρή αλλά πολύ όμορφη ασφαλτινη διαδρομή με προορισμό ένα παραθαλάσσιο μπαράκι για μπάνιο μουσική δροσιστικούς χυμούς και πολύ κουτσομπολιό..... Ανάλογα την αναχώρηση του καθενός από το νησί μας θα έχουμε σταδιακά αποχωρήσεις με την.υπόσχεση εάν Έχουμε περάσει καλά .... ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ .
ΘΑ ΣΑΣ δώσουμε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για να μπορέσουμε να σας κεντρίσουν το μοτοσυκλετιστικο σας δαιμόνιο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News