ΛΕ.ΜΟ.Ν .. Μια λέσχη που κάνει έργο με οδηγό την καλή παρέα

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχης μοτοσικλετιστών Νάξου), στην οποία έδωσαν το παρόν τα δυο τρίτα της λέσχης σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργατικού πνεύματος.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε απολογισμός όλων των δράσεων της προηγούμενης διετίας προς αξιολόγηση καθώς και ο οικονομικός απολογισμός για την ίδια χρονική περίοδο. Η λέσχη έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία αξιόλογο έργο σε τομείς όπως προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στήριξη του αθλητικού πνεύματος, διάδοση του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς καθώς και τη διαρκή ενημέρωση γύρω από θέματα οδικής ασφαλείας.

Εν συντομία, παρατίθενται ορισμένες από τις δράσεις

  1. Σε συνεργασία με το “Be My Hero” (γίνε ο ήρωάς μου), η ΛΕ.ΜΟ.Ν κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 800 δότες μυελού των οστών κατόπιν ενημέρωσης του κοινού σε 14 σημεία της Νάξου. Το ποσοστό αυτό κρίθηκε τεράστιο από το πανεπιστήμιο Πατρών αναλογικά της ευρύτερης Πανελλαδικής δράσης για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
  2. Για την οδική ασφάλεια των οδηγών μοτοσυκλέτας χορήγησαν 17 κράνη κορυφαίας ποιότητας σε διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Χώρα της Νάξου
  3. Ενημέρωση στα σχολεία για θέματα υπευθυνότητας στην άσφαλτο
  4. Σε συνεργασία με το ινστιτούτο Μυλωνά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση
  5. Ενεργή συμμετοχή στο Νάξαθλον και ως εθελοντές για την επίβλεψη και προστασία των συμμετεχόντων αλλά και ως αθλητές.
  6. Παρουσίαση της διήμερης εκδρομής στην Πελοπόννησο

Το διοικητικό συμβούλιο μαζί με τα μέλη όρισαν ημερομηνία εκλογών και την εφορευτική επιτροπή που θα συντονίσει την διεξαγωγή.

Το μήνυμα του προέδρου της ΛΕ.ΜΟ.Ν  κ. Κυριάκου Κουκά

Καλησπέρα σας.
Η Γενική Συνέλευση της λέσχης μας έλαβε τέλος επιτυχώς.
28 μέλη μας παραβρέθηκαν και 40 απουσίαζαν.
Είμασταν πάνω από το 1/3 άρα η διαδικασία ξεκίνησε και τελείωσε χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους σε αυτή την γενική συνέλευση η οποία κρίνω ότι θα είναι αυτή που θα δώσει την ώθηση σε σημαντικά ζητήματα.
Ορίστηκε ημερομηνία των εκλογών μας την 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
Ο λόγος που θα καθυστερήσουν οι εκλογές είναι για να γίνουν χωρίς πίεση χρόνου, με σκοπό να παρθούν οι σωστές αποφάσεις από αυτούς θα υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για το Νέο Δ.Σ
Καλώ όλα τα μέλη το διάστημα του μήνα που μας έρχεται να συσπειρωθούν να συζητήσουν και να παραβρίσκονται στα γραφεία τις Τετάρτες.
Και εγώ προσωπικά ψήφισα υπέρ στον να γίνουν οι εκλογές με την αλλαγή του χρόνου για ένα και μόνο λόγο.
Για να υπάρχει επόμενη μέρα δημιουργική για το τίτλο της ΛΕ.ΜΟ.Ν
Το αρνητικό σημείο είναι η διεξαγωγή του αγώνα ΕNDURO η οποία θα μείνει λίγο στην άκρη για το καλό της λέσχης......Είμαι σίγουρος ότι όλα θα συντελέσουν για να δομηθεί η ΛΕ.ΜΟ.Ν για μια πολύ καλή διετή πορεία με σωστό προγραμματισμό και δυναμική παρουσία στην μοτοσικλετιστική κοινότητα.
Ευχαριστούμε πολύ το προεδρείο που έφερε εις πέρας την διαδικασία και να σας παρουσιάσουμε και την εφορευτική επιτροπή η οποία θα προετοιμάσει και θα πραγματοποιήσει τις εκλογές.Σαλτερή Μαρία,Ζευγώλης Νίκος,Στέλλα Κύλλη, Βασιλάκη Εμανουέλλα και Στέλλα Σέργη.
Καλή συνέχεια σε όλους.........................................

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα οργανώνονται εκδηλώσεις σε γιορτινό πνεύμα όπως κοπή πίτας, αποκριάτικα πάρτυ και παιχνίδια σε παιδότοπο για τα μικρά λεμονάκια όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τους μικρούς φίλους της λέσχης.

Επιπλέον, η ΛΕ.ΜΟ.Ν διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή κάθε Τρίτη για όλα τα θέματα μηχανής και όχι μόνο καθώς και νέα ιστοσελίδα

Ευχόμαστε η λέσχη να συνεχίσει με το ίδιο σθένος και αγάπη το έργο της και την επόμενη περίοδο και κάθε επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο