Μανωλάς: Για ... πάντα θέλει να μείνει στη Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς, ο Ναξιώτης διεθνής στόπερ της Ρόμα, έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους «τζιαλορόσι» είτε αναφερόμαστε στην ομάδα της «Αιώνιας Πόλης», είτε σημειώνουμε την επαφή που έχει δημιουργήσει με τους τιφόζι της ιταλικής ομάδας. Το δείχνει δε σε κάθε αγώνα του… Όπως, όταν η κάμερα τον συνέλαβε να φιλάει τη φανέλα του στ' αποδυτήρια, πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Βρισκόμαστε στ’  αποδυτήρια του «Κάρλο Καστελάνι» της Έμπολι, προτού το σύνολο του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο φτάσει στο 2-0 με τα γκολ των Ενζονζί και Τζέκο και ο Κώστας Μανωλάς φίλησε τη φανέλα του και το σήμα της ομάδας προτού τη φορέσει και μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να υπερασπιστεί τα μετόπισθεν της ομάδας του.

Και αυτό το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί, ίσως να φτάσει ακόμη και σε «συμβόλαιο ζωής»…  Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" ο Ναξιώτης αμυντικός αναμένεται να μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Ρόμα, στοχεύοντας στην παραμονή του στην "Αιώνια Πόλη". Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα υπενθυμίζει πως ο Μανωλάς το περασμένο καλοκαίρι είχε αρνηθεί την πρόταση της Τσέλσι, ενώ παλαιότερα το ίδιο έκανε και με την Ζενίτ που του προσέφερε ένα πανάκριβο συμβόλαιο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόσφατα είχε δηλώσει: «Εδώ ένας ποδοσφαιριστής έχει τα πάντα. Είναι τιμή μου που πέτυχα εκείνο το γκολ με τη Μπαρτσελόνα σε ένα απίστευτο βράδυ για τον σύλλογο. Είμαι μια χαρά στη Ρώμη»

Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού και ΑΕΚ σκοπεύει -σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς- να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα, Μόντσι για τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ που όποιος την πληρώσει τον παίρνει από τη Ρόμα. Σκοπός των ανθρώπων του ιταλικού κλαμπ, και του Μανωλά του ίδιου, είναι το συγκεκριμένο ποσό να πάψει να υπάρχει ή να αυξηθεί...

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sport24.gr