Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜανωλάς: "Με περιμένουν με καλή διάθεση στο Μπερναμπέου"

Μανωλάς: “Με περιμένουν με καλή διάθεση στο Μπερναμπέου”

|

Η ισπανική εφημερίδα “Marca” βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια για μια μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μίλησε για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Ρεάλ, το γκολ με τη Μπαρτσελόνα, τις φιλοδοξίες του και όχι μόνο. – Και μάθαμε το αγαπημένο του τραγούδι, ποια ομάδα υποστήριζε μικρός και γιατί φοράει το “44” 

Ο Κώστας Μανωλάς αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ρεάλ… Στην πρεμιέρα του Champions League, η Ρόμα καλείται να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου τα τρία τελευταία χρόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τετάρτης (19/9, 22:00) στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.  Και ο Ναξιώτης διεθνής αμυντικός είναι στην επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος; Μα πολύ απλά πέρυσι είχε ρίξει νοκ άουτ με δικό του γκολ την Μπαρτσελόνα  ε και φίλοι της Ρεάλ δεν ξεχνούν.  Η ισπανική “Marca” βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια, ώστε να περάσει από… ανάκριση τον διεθνή σέντερ μπακ,….  Ο Μανωλάς μίλησε για πολλά θέματα. Για το ματς με τη Ρεάλ, τον σεβασμό στην ιστορία της, στην έλλειψη φόβου ασχέτως του μεγέθους του αντιπάλου, το γκολ με τη Μπαρτσελόνα που θεωρεί ως το καλύτερο στην καριέρα του, τις φιλοδοξίες του για το μέλλον και όχι μόνο.

Δύο ημέρες νωρίτερα και σε ανάκριση από τους τιφόζι των «Τζιαλορόσι» μας είχε ενημερώσει για πιο προσωπικά θέματα.. Όπως; «Το είδωλό μου ήταν και είναι ο θείος μου Στέλιος Μανωλάς, ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός τα τελευταία 20 χρόνια… Χόμπι μου, Το ψάρεμα και το κυνήγι και διάλεξα το Νο 44 γιατί μου άρεσε ο αριθμός 4, αλλά στον Ολυμπιακός δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα το 24. Στη Ρόμα αυτόν τον αριθμό είχε ο Φλορέντσι. Το 34 είχε ο Ναϊνγκολά και έτσι πήρα το 44 “. Στη συνέχεια αποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι «θέλω να την ξαναδώ” του Πάνου Κιάμου και τέλος το φαγητό που λατρεύει στη Ρώμη; ριζότο με κολοκυθάκια”.

Οσο για τα αθλητικά θέματα; Με βάση αυτά που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sdna.gr “

Για τον ίδιο: «Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα του, αλλά νομίζω πως ο οπαδός στην Ισπανία με θυμάται για το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι λογικό γιατί βοήθησε για να φτάσει η ομάδα μου στα ημιτελικά».

Για το ματς της Ρόμα με τη Ρεάλ: «Πρέπει να πάμε στο Μπερναμπέου και να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά με θετική σκέψη. Πάντα. Πρέπει να αμυνθούμε όλοι και να επιτεθούμε όλοι μαζί. Μια ομάδα δεν εξαρτάται από τους τέσσερις της άμυνας ή τους τρεις της επίθεσης. Είναι θέμα όλων».

Για τους στόχους της Ρόμα: «Η Ρόμα είναι μια ομάδα που φτιάχνεται. Χάσαμε μερικούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι αλλά να κάνουμε σωστά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Και την επόμενη σεζόν πρέπει να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα και να παίξουμε στο Champions League. Ξέρουμε ότι η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ιταλία, αλλά περιμένουμε την ευκαιρία μας. Στο Champions League έχουμε ως στόχο να προκριθούμε από τον όμιλο και μετά να πάμε βήμα βήμα».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Έχει τους καλύτερους παίκτες και είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κατακτήσει το Champions League τρεις φορές σερί. Έχει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Έχασαν τον Ρονάλντο, αλλά συνεχίζουν να είναι το ίδιο καλοί».

Για την υποδοχή από τους φίλους της Ρεάλ: «Θα είναι ευχαρίστησή μου που θα αγωνιστώ στο Μπερναμπέου και μακάρι να κάνω ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα μου. Θα τα δώσω όλα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα με δικό μου γκολ, μια ομάδα με τόσους τίτλους. Δεν ξέρω αν είμαι είδωλο για τους οπαδούς της Ρεάλ, αλλά για μένα θα με ευχαριστήσει οι φίλοι της Ρεάλ να με υποδεχθούν με όμορφο τρόπο. Ξέρω ότι το Μπερναμπέου με περιμένει».

Για το γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν η πιο χαρούμενη μέρα μου στο ποδόσφαιρο. Μπορέσαμε και αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, μια ομάδα με μεγάλη δύναμη, με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Πικέ. Ήταν μοναδικό συναίσθημα, απίστευτο, μεγάλης ευτυχίας. Δεν σκεφτόμουν τίποτα, αλήθεια. Απλά ήθελα να ζήσω τη στιγμή στο τέλος του αγώνα με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά».

Για το δίλημμα Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα: «Είναι δύο τεράστιες ομάδες. Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα την ΑΕΚ, ήταν η ομάδα μου. Και οι δύο είναι καλές ομάδες, από τις καλύτερες του κόσμου, αλλά σήμερα είμαι Ρόμα. Μικρός ήμουν ΑΕΚ, μετά υπέγραψα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει μιλήσει με τη Ρεάλ για μεταγραφή: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Ρεάλ. Μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα, αλλά εγώ δεν μίλησα με κανέναν».

Για τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια είναι σε ένα απίστευτο επίπεδο. Είναι ο καλύτερους του κόσμου. Έχει σκοράρει πάρα πολλά γκολ, έχει κατακτήσει Champions League, Euro και έχει κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια. Είναι σε ένα απίστευτο επίπεδο και είναι λογικό να μιλάνε γι’ αυτόν».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα