Μάθε παιδί μου ...βόλεϊ

Πριν από μερικές ημέρες η Σία Τσίτσιδου βάζοντας την υπογραφή της στην ανανέωση συμβολαίου που της προτάθηκε για έναν ακόμη χρόνια από τον Πανναξιακό ΑΟΝ έγινε η αθλήτρια – μη Ναξιώτισσα -με τη μεγαλύτερη  διάρκεια παραμονής στο σύλλογο σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας. Και το απόγευμα της Δευτέρας (13/06) έγινε γνωστό ότι η 27χρονη δραμινή ακραία για το φετινό καλοκαίρι θα αναλάβει και ρόλο προπονήτριας. Όχι βέβαια στη θέση του Γιώργου Ρούση αλλά σε επίπεδο ακαδημιών. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η αρχηγός του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει δυνατότητα ακόμη και να καθίσει στο πάγκο ομάδας, κάτι που έκανε με επιτυχία στη Γαλλία πριν από δύο χρόνια όταν ήταν παίκτρια – προπονητής στη μεγάλη νίκη του Πανναξιακού επί της Λε Κανέ. Τώρα και για τους δύο επόμενους μήνες θα αναλάβει να μάθει τα μυστικά του βόλεϊ σε παιδιά από 8 έως 14 ετών και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από τον Πανναξιακό οι δηλώσεις συμμετοχές θα πρέπει να γίνουν έως τις 20 Ιουνίου…  

Τι αναφέρει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον Πανναξιακό;

«O Πανναξιακός Α.Ο.Ν και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας Σία Τοτσίδου διοργανώνουν σεμινάρια εκπαίδευσης αθλητριών πετοσφαίρισης (βόλεϊ) σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών διάρκειας 2 μηνών.

Αυτό το καλοκαίρι δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να θέσει ένα σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη, να εμπεδώσει και να αναπτύξει αξίες ζωής όπως η ομαδικότητα, η άμιλλα και η αυτοπειθαρχία.

Η εμπειρία της αθλήτριας του Πανναξιακού Σίας Τοτσίδου, και η αγάπη της για το βόλεϊ προσφέρει την πολυτέλεια σε κάθε παιδί να νιώσει τη χαρά της προσπάθειας και μέσω της ενθάρρυνσης και της σωστής διαδικασίας εκμάθησης να γνωρίσει τα μυστικά του βόλεϊ και συγχρόνως να αναπτύξει τις αθλητικές του δεξιότητες.

Με την εγγραφή παρέχεται αθλητικός εξοπλισμός (προπονητικά μπλουζάκια, προπονητικό σορτς, επιγονατίδες και σακίδιο πλάτης).

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Ιουνίου στο τηλέφωνο 698 2472699 (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)».