Μαθητές Α' Δημοτικού αποκαλύπτουν με τον δικό τους τρόπο τι ομάδα είναι ο μπαμπάς τους

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια» έτσι δεν λένε; Κι έτσι ένας δάσκαλος της Α’ Δημοτικού από σχολείο της Αθήνας έβαλε τους μαθητές του να γράψουν έκθεση με θέμα «Περιέγραψέ μας τι ομάδα είναι ο μπαμπάς σου» και οι απαντήσεις που πήρε είναι απλά υπέροχες. Και όχι μόνο… Γέλιο μέχρι δακρύων….. 
Στη συνέχεια, ο ίδιος ήρωας - δάσκαλος μας έστειλε τις καλύτερες και πιο υπερκάφρικες εκθέσεις που συγκέντρωσε κι εμείς είπαμε να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Θέλετε να πάρετε μία γεύση; Για το θέμα της ΑΕΚ, ο μπόμπιρας μιλάει για χωρισμένους γονείς με τον μπαμπά να αναφέρει τη μαμά ως … Μπάγιεβιτς, τον μπαμπά ως Τροχανά και τον πηγαίνει σε ένα κόπεδο (!!!) ο μπαμπάς και του λέει ότι σ αυτή την εκκλησία που θα χτίσουμε θα πάρουμε πρωτάθλημα. 

Για τον Ολυμπιακό έχουμε δύο εκθέσεις… Στη μία ο μπαμπάς είναι τηλεοπτικός σταρ (κάνει μεταμεσονύκτια εκπομπή) και όταν ο γιός του απαντάει στο καυτό ερώτημα: 45 είναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης 10 +25, τότε ο μπαμπάς τον σφίγγει στην αγκαλιά του και λέει «45 εμείς και 44 όλοι οι άλλοι»
Ενώ στη δεύτερη έκθεση, ο γιος πηγαίνει στο γήπεδο με τον πατέρα, φοράνε τις φανέλες Τζόρτζεβιτς και Τζιοβάνι, όταν ο μικρός ρωτάει ποιοι είναι αυτοί ο μπαμπάς κλαίει και μουτζώνει τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ όταν φυσάει θυμάται τον …Ελευθερόπουλο και κλαίει επίσης

Στην υπόθεση …Παναθηναϊκός, ο γιος ακόμη περιμένει την απάντηση γιατί ο Σπανούλης κάνει έτσι για τα αυτιά του…. 

Στον Αρη, ο γιος μαθαίνει ότι ο «αυτοκράτορας βαριέται» και ότι υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα σε έναν γάτο και ένα σκύλο που έχει ο πατέρας του και ο γείτονας… 

Και τέλος στον ΠΑΟΚ, ο μπαμπάς είναι υπερήφανος που ο γιος του τσακώνεται με τα άλλα παιδάκια και μάλιστα θα του κάνει και δεύτερο τατουάζ…. 

Ας δούμε αναλυτικά τις εκθέσεις με τα «Μπράβο 9 και Μπράβο 10» να αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για τα παιδιά.. 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Sport24.gr