Με άρωμα ...Νάξου χτίζεται ο νέος ΑΟ Θήρας

Η 21η Μαΐου είναι η πρώτη ημέρα για την έναρξη των εργασιών μέσω Γενικής Συνέλευσης του Πανναξιακού ΑΟΝ που θα οδηγήσει στις εκλογές (αρχές Ιουνίου) και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ώστε να τρέξει τις υποχρεώσεις κυρίως της ομάδας βόλεϊ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μίας περιόδου που αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ. Ο λόγος; Μα η συμφωνία του ΑΟ Θήρας με τον Γιώργο Ρούση, του προπονητή που βρέθηκε πέρυσι στον πάγκο του Πανναξιακού ΑΟΝ και τον οποίο οδήγησε στους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό…. Και η φημολογία ότι ο νέος ΑΟ Θήρας θα έχει χτιστεί με ουκ ολίγο από … άρωμα και υλικά Νάξου.

Κι αυτό γίνεται την ώρα που οι παράγοντες της απερχόμενης διοίκησης του Πανναξιακού μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη προσφορά του Γιώργου Ρούση στην ομάδα της Νάξου..

Πως έχουν τα πράγματα; Όπως είναι γνωστό την περασμένη Δευτέρα έληξε το …τελεσίγραφο που είχε θέσει ο Γιώργος Ρούσης στην απερχόμενη διοίκηση του Πανναξιακού για να λάβει απάντηση όταν ήταν ήδη γνωστό ότι έχει ήδη μιλήσει με την διοίκηση του ΑΟ Θήρας και υπήρχε η φημολογία ότι έχει συμφωνήσει… Οπως ήταν λογικό η απάντηση από την απερχόμενη διοίκηση του Πανναξιακού ήταν διπλωματική "όχι αρνητική αλλά δεν μπορούμε να δεσμευσουμε την επόμενη διοίκηση με αποφάσεις μας. Και το κεφάλαιο Ρούση έκλεισε για τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Και το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι ότι ενώ πέρυσι είχε κλείσει στον Πανναξιακό στα μέσα Ιουνίου, φέτος «βιάστηκε» να κλείσει στον ΑΟ Θήρας από τα μέσα Μαΐου…

Όπως κι εάν έχει, δικαίωμά του. Από εκεί και πέρα με τον ίδιο να "τρέχει" στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι διοικούντες στον ΑΟ Θήρας έχουν σηκώσει τα μανίκια και ακολουθώντας τις εντολές του νέου τους προπονητή χτυπούν πόρτες και κλείνουν αθλήτριες ενόψει της νέας περιόδου. Και το παράξενο; Δύο τουλάχιστον εξ αυτών προέρχονται από τον Πανναξιακό. Ετσι τουλάχιστον φημολογείται στην πιάτσα. Εάν πούμε τη θέση θα το μαρτυρήσουμε... Αρκεί που το ξέρουν αυτιοί που πρέπει. Ενώ σε δύο ακόμη που έγινε πρόταση (η μία φέρεται να είναι ξένη) απάντησαν αρνητικά καθότι λέγεται ότι έχουν αποδεχτεί ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους…

Και ο Πανναξιακός; Είπαμε οδεύει σε εκλογές. Και ναι μεν θα έχει προχωρήσει πιο γρήγορα σε σχέση με κάθε άλλη περίοδο όπου υπάρχει εκλογική αναμέτρηση, αλλά καλό θα ήταν να γίνει μία κουβέντα με αθλήτριες ώστε να υπάρχει μία πρόταση στο τραπέζι. Γιατί δεν νομίζω ότι δεν θα ήθελε κανείς από το νέο διοικητικό συμβούλιο τις περισσότερες από τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν φέτος στο ρόστερ της ομάδας του Πανναξιακού. Οπότε ένα τηλεφώνημα δεν κάνει κακό…. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News