Μια νίκη για όλους στον ''13ο φιλικό αγώνα Μανώλης Μάκαρης''

Νικητές και ηττημένοι στους φιλικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο και αποτελούν φόρο τιμής στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη δεν υπάρχουν...

Το καθιερωμένο ραντεβού, μεταξύ φίλων, γνωστών, συγγενών και ποδοσφαιρόφιλων που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Αυγούστου στο ΔΑΚ Νάξου.

Για 13η χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε αυτό τον αγώνα, έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αλλά και των πολύτιμων χορηγών Sulatso cafe (Αντώνης Βασαλάκης & Λεωνίδας Καλαβρός) και SMK Group (Μαρίνος Συριανός).

Βροχή τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε μία δυνατή κόντρα. Η ''Γαλάζια ομάδα'' αποτελούνταν κυρίως από Βετεράνους του Πανναξιακού, έχοντας επίσης στην σύνθεση τους τον γνωστό σε όλους μας Γιάννη Κωστόπουλο και Ηλία Ορφανό.

Η ''Γκρι ομάδα'', ήταν μία επίλεκτοι μικτή ομάδα, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί Φιλωτίτες, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στον ΑΜΣ Φιλωτίου και άλλες ομάδες. Ξεχωριστή η παρουσία του Αλέκου Κακλάμάνου, ο οποίος έχει δεσμούς με τη Νάξο και συγκεκριμένα το Φιλώτι (καταγωγή συζύγου) και κάθε χρόνο δίνει το παρών σε αυτή την αναμέτρηση, τιμώντας τη μνήμη του Μανώλη.

Όσο για το σκορ; Αυτό φέτος πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς η επιθετικοί των δύο ομάδων είχαν ''τρελά κέφια''. Το τελικό 7-7 αποφασίστηκε να μείνει ως έχει, χωρίς να υπάρξει η διαδικασία των πέναλτι ή της κλήρωσης, αφού άπαντες συναίνεσαν το τρόπαιο να δοθεί στους βετεράνους του Πανναξιακού για να τοποθετηθεί στην τροπαιοθήκη τους. Άλλωστε, ο Μανώλης μπορεί να πέτυχε πράγματα ως προπονητής με τα τμήματα υποδομής του Φιλωτίου, αλλά η ομάδα που άνηκε, αγωνίστηκε και κέρδισε τρόπαια ως ποδοσφαιριστής ήταν ο Πανναξιακός.

Σκόρερ για τους ''Γαλάζιους'' ήταν οι: Κατσάνης (4), Βαθρακοκοίλης Μ. (1), Τσακωνιάτης (1), Μασούρας (1). Για τους γκρι σκόραραν οι: Κατσιούλης (4), Ευριπιώτης (2), Κακλαμάνος (1).

Διαιτητής ήταν ο Στέλιος Χατζόπουλος

Γαλάζιοι: Περιστεάκης, Σφυρόερας, Βαθρακοκοίλης Χ., Παραβατός, Κωστόπουλος, Μασούρας, Τσακωνιάτης, Αγγελής, Κατσάνης, Βαθρακοκοίλης Μ., Φάρκωνας, Βαθρακοκοίλης Ν., Αξαόπουλος, Κατσούλης, Ορφανός, Μαρούλης.

Γκρι: Βασιλάκης, Ανυφαντάκης, Αλιμπέρτης, Λιόφαγος, Μάκαρης, Σαντέ, Μανιός, Τσάφος, Ευριπιώτης, Μυκονιάτης, Μουστάκης, Ρόζος, Κακλαμάνος, Κατσιούλης, Νομικός, Προμπονάς, Καρπούζης.

Ευχαριστούμε

Η οικογένεια του Μανώλη Μάκαρη με δημόσια επιστολή της ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και όσους στήριξαν τον αγώνα:

«Ένας ακόμα φιλικός αγώνας, ο 13ος που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αδελφού μας Μανώλη Μάκαρη διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία χθες στο ΔΑΚ Νάξου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συμμετείχαν, τιμώντας τη μνήμη του αδελφού μας Μανώλη Μάκαρη.

Ειδικά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου που διοργάνωσε τον αγώνα. Επίσης και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ που ήταν συνδιοργανωτές. Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν τόσο οργανωμένα και όμορφα χωρίς την συμβολή των χορηγών που ήταν οι: Soulatso cafe (Αντώνης Βασαλάκης & Λεωνίδας Καλαβρός) και SMK Group (Μαρίνος Συριανός) και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και εγκαρδίως για την στήριξη τους. Άλλωστε, ο Αντώνης και ο Λεωνίδας ήταν καρδιακοί φίλοι με τον αδελφό μας και αυτή τη φιλία την τιμούν ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Πανναξιακό για την παροχή όποιας ευκολίας χρειάστηκε για το παιχνίδι, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον αρχιδιαιτητή κ. Αποστόλη Σουλτάνη και τον διαιτητή κ. Στέλιο Χατζόπουλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά για την άνευ αμοιβής συμμετοχή τους στον αγώνα.

Ραντεβού του χρόνου στο γήπεδο του Φιλωτίου!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα

 

 

 

Πηγή: