Μηλώσια 2019: Το "ευχαριστώ" από τον ΑΜΣ Φιλωτίου για όσους βοήθησαν

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου με την λήξη των φετινών "Μηλώσιων 2019" και ευχαριστεί όσους στήριξαν και βοήθησαν ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι  αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν την κορωνίδα των δράσεων για το μεγαλύτερο χωριό της Νάξου... .

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τίτλο "Ευχαριστήρια χορηγών Μηλώσιων 2019" αναφέρει: 

"Άλλο ένα καλοκαίρι λαμβάνει τέλος και μαζί με αυτό τα ΜΗΛΩΣΙΑ 2019. Ο πολυετής και γνωστός αυτός θεσμός αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αφιερωμένων σε συγχωριανούς μας, που έφυγαν νωρίς, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Το πρόγραμμα των ΜΗΛΩΣΙΩΝ άρχισε με τους Αγώνες Στίβου στις 27/07. Ακολούθησαν οι αγώνες: Τουρνουά beach volley, ποδοσφαίρισης, τουρνουά πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, οδοιπορικό στη φύση, δρόμος υγείας, οι ποδηλατοδρομίες και η αυλαία έπεσε για μια ακόμη φορά, με το οδοιπορικό στο Ζα. Η συμμετοχή του κόσμου και των αθλητών σε όλα τα δρώμενα ήταν πολύ μεγάλη, και αυτό όχι μόνο μας ευχαρίστησε αλλά μας έκανε να νιώσουμε πως ο συγκεκριμένος θεσμός δε θα σταματήσει ποτέ!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους, όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτών των ημερών, ξεκινώντας με την Περιφέρεια Ν.Α και το Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν. Επίσης, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των ΜΗΛΩΣΙΩΝ, και συγκεκριμένα την «SMK Group» του Μαρίνου Συριανού, το εμπόριο χρωμάτων του Εμμανουήλ Προμπονά, την CAPPUCCINO CAFE PUΒ» του Ιωάννη Β. Ψαρρά, το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού του Δημήτριος Β. Ψαρρά (ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ), την πιτσαρία CAVO D’ORO του Βάσιλα, το λογιστικό γραφείο της Ελένης Κρασσά, το ‘’ΜΠΕΣ ΔΕΣ’’ Γάμος – Βάπτιση της Ευγενίας Α. Τσάφου, τους Μουστάκη Ιωάννη και Υιό « ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ», το PLATANOS-THE PURESSENCE CAFÉ & AMBROSIA TRADITIONAL CUISINE του Γεωργίου Κατσάνη.

Για το BEACH VOLLEY την ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ, τη ταβέρνα KONTOS, τη ταβέρνα ‘’MIKRI VIGLA’’, το SUPER MARKET STRATOURIS, το BAKERY ΑΡΤΟΒΙΓΛΙΣΜΑΤΑ, το HYDRO SPORTS, το ξενοδοχείο MIKRI VIGLA HOTEL, το POTTERY, το EVENTS & CATERING ΚΟΡΡΕΣ, την ταβέρνα ‘’Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΟΛΙΟΣ’’, το RESTAURANT NAXIAN GASTRONOMY, το ανθοπωλείο MOUSTAKIS FLOWER COMPANY, το καφέ – σνακ μπαρ ASTERIAS SEASTAR, το CAFÉ VICTORIA, το ξενοδοχείο ORKOS BEACH, το REAL BIKE, το ξενοδοχείο FINIKAS, το TRAPEZAKI NAXIAN CUISINE, και την Κατερίνα Μουστάκη για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια της στην διοργάνωση.

Το REAL BIKE & NAXOS TRAILS για την χορηγία του ποδήλατου που κληρώσαμε στις ποδηλατοδρομίες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ & BUS TRANSFER για την ασφαλή και σίγουρη μεταφορά των παιδιών μας. Το Σπύρο Μάκαρη για την μεταφορά μας στο οδοιπορικό του Ζα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αντιδήμαρχο Νίκο Σιδερή που είναι δίπλα στον σύλλογο μας πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει σε ότι χρειάζεται. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που αγαπούν το Σύλλογο και το χωριό μας και μας βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο, ανιδιοτελώς!"