Νάξαθλον 2016: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ"

Το Νάξαθλον 2016 αποτελεί παρελθόν… Άφησε καλές εντυπώσεις με δεδομένο ότι είχαμε νέες διαδρομές και κυρίως την …αποκέντρωση καθότι για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια το τρίαθλο της Νάξου έγινε εκτός Χώρας. Στην Αγιασό. Και οι φίλοι του αθλητισμού απόλαυσαν την αλλαγή. Βέβαια κάθε αλλαγή θέλει και το χρόνο της. Τα προβλήματα δεν έλειψαν, αυτό όμως δεν σημαίνει επί της ουσίας τίποτα. Και αυτό γιατί ο χρόνος είναι ο καλύτερος …γιατρός. Ήδη από χθες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το επόμενο Νάξαθλον και τον τρόπο ανάδειξης της Νάξου όπου έχει πολλούς κρυμμένους παραδείσους για να μπορέσει κανείς να απολαύσει κάθε σημείο του νησιού.

Όμως, η διοίκηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και δη ο πρόεδρος του με ανοιχτή επιστολή / ευχαριστήριο απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους συμμετείχαν και κυρίως ήταν πίσω από τις … κουρτίνες. Όλους αυτούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορέσει η διοργάνωση να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα να πάνε όλα καλύτερα…

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κου Τσολάκη

« Με την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «9ο Νάξαθλον», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι με κάθε τρόπο εργάστηκαν και στήριξαν αυτή τη διοργάνωση.

Η επιτυχία των Αγώνων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας των διοργανωτών, των εθελοντών, των αθλητών και των χορηγών που στήριξαν τον θεσμό αυτό.

Παρά τις ανησυχίες αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν, η απόφαση του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. να διεξαχθούν οι αγώνες για πρώτη φορά έξω από τα όρια της Χώρας Νάξου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στόχος της διοίκησης είναι να εναλλάσσεται κάθε χρόνο ο τόπος διεξαγωγής του Νάξαθλον, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη και τόνωση άλλων, πιο δυσπρόσιτων και μη τουριστικών, περιοχών του νησιού. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων καθώς και τους χορηγούς του 9ου Νάξαθλον και ειδικότερα:

Τον Ποδηλατικό Όμιλο Νάξου, τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Blue Star Ferries, όλους τους εθελοντές,  τον Πρόεδρο Δαμαριώνα κ. Σωμαρίπα Κων/νο, το Σύλλογο Δαμαριώνα Νάξου και ιδιαίτερα τον κ. Δέτση Μιχάλη, τον κ. Προμπονά Στέφανο και τον κ. Προμπονά Μανώλη, το Κ.Υ.- Γ.Ν. Νάξου και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Απιδόπουλο Κώστα και την ιατρό κα Στυλιανίδη Μαρία Χαρά, το Ε.Κ.Α.Β. και τον κ. Ψαρρά Δημήτριο, το Λιμεναρχείο Νάξου και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ. Αλέξη Αποστολόπουλο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρο του κ. Νικόλαο Σέργη, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου & Φιλωτίου, την Ποτοποιϊα Βαλληνδρά, την Ποτοποιϊα Προμπονά, το Super Market Κουτελιέρης, την Τυροκομία Νάξου, το Τυροκομείο Πιτταρά, το κατάστημα Power Sound Naxos, το κατάστημα Real Bike.

Για άλλη μια φορά είμαστε σε θέση να συμπεράνουμε ότι με πολλή δουλειά, μεράκι, ανιδιοτελή αγάπη για τη Νάξο, αλλά κυρίως με πνεύμα ομαδικότητας, προσφοράς και σύμπνοιας, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Νάξαθλον 2017, σε έναν αγώνα που για μια ακόμα φορά θα αναδείξει το φυσικό κάλλος του τόπου μας και θα σμίξει όλους στον ίδιο στίβο, στο στίβο του Αθλητισμού!»