Ναξιακός ΓΣ: Και φέτος σε δράση το καλοκαιρινό πρόγραμμα Summer Training Program

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού κάθε ομάδα σε ατομικό η ομαδικό άθλημα θέτει ορισμένες βασικές περιόδους όπως η περίοδο προετοιμασίας η αγωνιστική και η μεταβατική περίοδο.
Για πολλους η πιο βασική είναι η περίοδο προετοιμασίας η οποία προέχει για να οικοδομηθεί το πλάνο της ομάδας χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μεταβατική περίοδο.
Με αυτή την τρίτη περίοδο νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε εκτενέστερα γιατί αυτή την περίοδο οι ομάδες δεν λειτουργούν ουσιαστικά και οργανωμένα (όσο αφορά το αθλητικό τους τμήμα) και ως εκ τούτου οι αθλητές δεν έχουν συμβατικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα είτε γιατί δεν «ξέρουν» είτε γιατί δεν «θέλουν» να ξεχνάνε ότι ΑΘΛΗΤΗΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ σημαίνει π α ν τ ο ύ και π ά ν τ α ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και ΔΟΥΛΕΙΑ.
Για το λόγο αυτό απο 18 Ιουλίου και για 4 εβδομάδες όσοι αθλητές – ποδοσφαιριστές θελήσουν να συμμετέχουν στο δεύτερο STP πρόγραμμα ειδικά επιστημονικά διαμορφωμένο για καθένα ξεχωριστά δν έχουν παρά να δειλώσουν συμμετοχή με ένα γραπτό μήνυμα στο 6946100701 η γράφοντας στη σελίδα μας στο Facebook STP NAXOS 2019.

Υπο την αιγίδα του Ναξιακού ΓΣ

Yπεύθηνος προγράμματος Βασικό Πρόγραμμα ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ
Σιδερής Πέτρος Γεννηθέντες 2003-2007 18:00-2100