Ναξιώτισσα η Τοτσίδου, ενισχύεται ο Πανναξιακός

Ο προγραμματισμός φέτος στον Πανναξιακό έχει ξεκινήσει νωρίς και ήδη έχει αποδώσει τους πρώτους καρπούς, καθώς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Γιώργο Ρούση και την απόκτηση της Οικονομίδου, ήρθε σήμερα η ανανέωση της αρχηγού Σίας Τοτσίδου που γίνεται η δεύτερη παίκτρια μετά την Δρακούλιδου που ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα της Νάξου.

Η αρχηγός και ψυχή της ομάδας της Νάξου, που είναι από τις αγαπημένες της εξέδρας, συμφώνησε σε όλα και αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση τη νέα σεζόν, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Πανναξιακού έχει συμφωνήσει και αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ακόμη δύο παίκτριες. Μάλιστα η μία από αυτές είναι ξένη, ενώ η Ελληνίδα που θα ανακοινωθεί έχει αποτελέσει μήλο της έριδος για πολλές ελληνικές ομάδες.
Ν ασημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελούν η Καρπουζα που μετακόμησε στον Παναθηναικό, η Κελεσίδου που ανέβηκε βόρεια στον Άρης θεσαλονίκης και η Μεταξα που πηρε μεταγραφή στον γείτονα ΑΟ θήρας.
Η ανακοίνωση του Πανναξιακού
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδα μας με την αρχηγό της, Αθανασία Τοτσίδου. Η 27χρονη Δραμινή ακραία, θα «ηγηθεί» της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2016-17 στην προσπάθειας του συλλόγου μας για επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Με την παρουσία της στην ομάδα μας για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη συνολικά η Σία γίνεται η αθλήτρια (με καταγωγή εκτός Νάξου), με τη μακροβιότερη παρουσία στην ομάδα βόλεϊ του νησιού μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News