Νάξος - 8o Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Cafe”: Ωρα για παιχνίδι, έως πότε οι εγγραφές

Τάβλι

Αχ αυτή η πανδημία... Χρειάστηκε να περάσουν 359 μέρες  για να ολοκληρωθεί το 7ο Πανναξιακο Πρωτάθλημα Τάβλι που έγινε θεσμός στη μικρή μας τοπική κοινωνία.  Μεγάλος νικητής; Ο Γιώργος Φλώρος - πιο γνωστός και ως "Μαραγκός" ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του περσινού τουρνουά όταν έριξε στο καναβάτσο προηγούμενους πρωταθλητές (Θανάσης Σορώκος - Μανώλης Σορώκος) και έγραψε ιστορία... Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μανώλης Σορώκος με ανατροπή στον ημιτελικό (απέναντι στον Γιώργο Μαϊτό) έφτασε στον τελικό αλλά εκεί δεν άντεξε και έδωσε το τίτλο στον Φλώρο (3-2 νίκες με το 5ο παιχνίδι να έχει ως σκορ 7-0)... και τώρα; 

Το 8ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα είναι εδώ.. Και έως την 25η Οκτωβρίου όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην εγγραφή τους ώστε να μάθουμε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Φλώρου ή θα τον κρατήσει για μία ακόμη χρονιά...  Κάτι που όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων μόνο εύκολο δεν είναι; 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

Δηλώστε συμμετοχή στο 8o Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Cafe” 2020/21

« Μια ζαριά μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή»

Στην πορεία του χρόνου μία σωστή απόφαση σε καθοριστική στιγμή ακόμη κι αν είναι τολμηρή μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή. Κάτι σαν τη ζαριά που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις η να χάσεις . Στις μέρες μας έχουμε ανάγκη να ξαναρίξουμε τις ζαριές μας να πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας αυτό δηλαδή που λένε τώρα τελευταία την «επιστροφή στην κανονικότητα» .

Αυτή η κανονικότητα η λατρεμένη συνηθεια, η αγαπημένη ενασχόληση για κάποιους δεν ήταν άλλη, από την επί 7 συναπτά έτη διοργάνωση του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι» στο Heaven’ s café.

Μετά λοιπόν από την αναγκαστική ανάπαυλα όσων προηγήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια επιστρέφουμε στη δράση. Καλούμαστε να προχωρήσουμε για νέες νίκες, καινούργιες συναρπαστικές αναμετρήσεις και αναπάντεχες ήττες. Οι καιροί επιβάλλουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων προστασίας. Όλα τα χρόνια η διεξαγωγή του τουρνουά χαρακτηρίστηκε από υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια έτσι θα συνεχιστεί και φέτος.

Αυστηρά και μόνο για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όπως ο νόμος προβλέπει για τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων αλλά και όπως μας επιτάσσει ο σεβασμός για την υγεία των συναθρώπων μας.

Καλούνται λοιπόν όσοι θέλουν υπό αυτούς τους όρους να συμμετέχουν στο “8ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ-HEAVENS CAFÉ 2021-2022” να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ 2285022747 μέχρι 25/10

Αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα ακολουθήσει η τελετή των απονομών της προηγούμενης διοργάνωσης και ταυτόχρονα θα γίνει και η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων στο νέο τουρνουά.

Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας κι ας ρίξουμε τα ζάρια οι αποφάσεις και οι επιλογές μας καθορίζουν τη ζωή μας.

Καλό Χειμώνα σε όλους σας περιμένουμε.

Διοργανώτρια αρχή Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι - “Heaven’s café”

Τάβλι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News