Νάξος - ΑΜΣ Φιλωτίου: Με πρόεδρο Καλκάνη η νέα ημέρα, ποια είναι η σύνθεση

Στις 300 έφτασαν οι συμμετοχές στην εκλογική διαδικασία του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΜΣ Φιλωτίου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (12/6) στο όμορφο χωριό της Νάξου. Μέσα από την εκλογική διαδικασία προέκυψε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από νέους και παλαιότερους συμβούλους και αναμένεται να δώσει νέο «αέρα» στον ιστορικό και υπερδραστήριο σύλλογο.  Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν ήταν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κατσαράς και Νίκος Σιδερής αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ορφανός όπως και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κρασσάς... 

Και μπορεί ο Δημήτρης Μουστάκης (Χαϊρολάς) να κέρδισε τη μάχη του ...σταυρού μαζί με την Ευγενία Τσάφου (Τζίμη Καπουτσίνου) χθες που συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, ο Δημήτρης Καλκάνης ηταν αυτός που θα καθίσει στη καρέκλα του προέδρου για το ιστορικό σωματείο τα επόμενα χρόνια και θα ηγηθεί της επόμενης ημέρας... Ο Ηλίας Χουζούρης υπεύθυνος για το τμήμα ποδοσφίρου, του Στίβου ο Μανώλης Προμπονάς και ο Δημήτρης Ημελλος για το βόλεϊ ενώ το κλειδί του ταμείου θα κρατήσει ο Γιάννης Κρασσάς. 

Ποιοι αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο και οι αρμοδιότητες που έχουν;  

ΠΡΌΕΔΡΟΣ:  ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ: ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ 

ΓΕΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΕΥΓΕΝΊΑ ΤΣΆΦΟΥ

ΕΙΔΙΚΉ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΡΑΦΙΟΥ ΔΈΣΠΟΙΝΑ 

ΤΑΜΊΑΣ:  ΚΡΑΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΗΛΊΑΣ 

ΕΦΟΡΟΣ ΒΌΛΕΪ: ΗΜΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΊΒΟΥ: ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΌΣ: ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΎ: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ: ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΒΑΛΣΑΜΙΝΑ  

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου για τις εκλογές αναφέρει: 

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12/6 η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν, ενισχύοντας την προσπάθεια μας.

Για εμάς είναι πολύ σημαντική η στήριξη όλων σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Τις επόμενες ημέρες το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά, όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News