Νάξος - ΑΜΣ Φιλωτίου: Συλλεκτική εμφάνιση για τα 70 χρόνια του συλλόγου

Ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους στις Κυκλάδες, ο ΑΜΣ Φιλωτίου συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια από την ίδρυση του.

Στο πλαίσιο των δράσεων της επετειακής αυτής χρονιάς ο σύλλογος της ορεινής Νάξου τύπωσε συλλεκτικά μπλουζάκια που είναι πλέον διαθέσιμα για το κοινό.

Φυσικά, θα υπάρξει και ανάλογη εκδήλωση, η οποία πιθανότατα θα γίνει τον Ιανουάριο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας θέλοντας να γιορτάσει τα 70 χρόνια απ'την δημιουργία του 1952-2022 και θέλοντας να ενισχύσει τη συνέχεια αυτής της προσπάθειας, δημιούργησε την επετειακή μπλούζα, για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν το έργο μας! Τις διαθέτουν τα μέλη του συλλόγου μας"

 

Κάρτες και Δρόμος Υγείας 

Παράλληλα, σε κυκλοφορία βρίσκονται οι κοινές κάρτες διαρκείας που θα δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους να παρακολουθούν όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου. Οπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση: Προς ενίσχυση του συλλόγου είναι στην διάθεση σας η κοινή κάρτα διαρκείας για τα τμήματα Ποδοσφαίρου & Πετοσφαίρισης για το έτος 2022-2023! Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη! Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Absolut concept που είναι στο πλευρό μας! 

Και τέλος,  συνεχίζονται έως και την 18η Αυγούστου οι Αθλοπαιδιές με την εθελοντική συνεισφορά από τους γυμναστές Βασίλης Ψαρράς & Μαρία Γραμμένου! Όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσι ηλικίας 6-15 ετών στις 9 στο γήπεδο Γιάγκος Γρατσίας για δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι! Χωρίς κόστος συμμετοχής! 

Αλλά και ... Δρόμος Υγείας. Στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης Μηλώσια, πραγματοείται απόψε, ο "δρόμος Υγείας"...  στη μνήμη των Γιάννη Κρασσά (Νομικού), Κωνσταντίνου Νυκτέρη (Τζάου) και Χαμηλοθώρη Λάμπρου. Ωρα έναρξης 17:30 στη Γέφυρα Φιλωτίου.   Κατηγορίες: 50m, 100m, 1000m, 1500m, 2000m, 3000m, 6000m. 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News