Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Ανανέωσε και ο "στρατηγός" Πολίτης

Η πρόθεση της διοίκησης του ΑΠΑΣ τα Φανάρια από τη πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη: να μείνουν οι Ναξιώτες στην ομάδα και του χρόνου. Και κυρίως τα παιδιά που έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε σε δύσκολους καιρούς η ομάδα να στέκεται στα πόδια της.. Και μετά τον Σπύρο Μάκαρη και ο Παναγιώτης "στρατηγός" Πολίτης ανανεώνει τη θητεία του στην ομάδα τ' Απεράθου και πλέον μένει ο ...ψηλός της παρέας, ο Νίκος Μυλωνάς... Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτή η παρέα (μαζί με τον Καλαβρό που σταμάτησε πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) έχει ξεκινήσει μαζί από τα .. παιδικά, κέρδισε ανόδους και διακρίσεις ως "οι σωματοφύλακες" του Πανναξιακού και τώρα με την ίδια θέληση και διάθεση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια...

Και ο Πολίτης, παρά τα προβλήματα τραυματισμού βρίσκει τρόπους να δίνει ανάσες και να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με τρίποντα, κάτι που διαβάζουμε και στην σχετική ανακοίνωση του ΑΠΑΣ... Ο Παναγιώτης Πολίτης έρχεται συνήθως από τον πάγκο (εξού και το "στρατηγός"), δίνει ανάσες στον βασικό πόιντ γκαρντ και φέτος θα έχει τον ίδιο ρόλο, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ακούει τις οδηγίες του Μάριου Ονάσογλου όλη την ώρα και όχι μόνο όταν κάθονταν στον πάγκο, όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια (σ.σ. με τον Γιώργο Ονάσογλου να δίνει τα χέρια με τον Παναγιώτη Πολίτη) αναφέρει:

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου "Τα Φανάρια" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Πολίτη, για ένα ακόμη χρόνο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Ο Ναξιώτης combo guard, που ως φοιτητής έχει αγωνιστεί στο εφηβικό τμήμα του Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, μετράει 3 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και με τον ΑΠ.Α.Σ Νάξου "Τα Φανάρια", ενώ φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Την περσινή χρονιά πρωταγωνίστησε σε δύο αγώνες - κλειδιά για την πορεία του συλλόγου μας, καθώς είχε καθοριστική συμβολή στη μοναδική εκτός έδρας νίκη επί της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας και στη νίκη σωτηρίας (και όπως αποδείχθηκε ανόδου) στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Θήβας, πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά.
Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!