Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Απέκτησαν "στρατηγό" στο πρόσωπο του Γυφτάκη

ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Μία ακόμη μεταγραφή για τον ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» και μάλιστα γέμισε τη περιφέρειά του... Είναι η 4η μετά τους Μπακέα, Τζόκιτς και Χαρούνι. Ενδεχομένως να έχουμε μία ακόμη για τις θέσεις κοντά στο καλάθι... 

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο; Ο 23χρονος γκαρντ Γιάννης Γυφτάκης. Εχει ύψος 1,88 αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σκοράρει, κάτι που έδειξε με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων έχοντας μ.ο. 10,6 πόντους… Εμπειρία από Β’ Εθνική έχει τόσο με τα Γιάννενα όσο και με τον Χαρίλαο Τρικούπη… Κι έρχεται στη Νάξο για να προσφέρει ποιότητα στην νευραλγική θέση του πόιντ γκαρντ... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια 

Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Γυφτάκη. Ο γεννηθείς το 1999 PG έχει ύψος 1.88 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ΓΕ Αγρινίου με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας το 2017.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Χαρίλαο Τρικούπη και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α2! Εκεί αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες, για να μεταγραφεί στον ΑΓΣ Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική με 10,6 πόντους μ.ο).

Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Χαλκίδα και την ΧΒΑ, ενώ την περσινή χρόνια επέστρεψε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, με τα χρώματα του οποίου πρωταγωνίστησε στην Β’ Εθνική!

Καλωσήρθες Γιάννη! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News