Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Ετοιμο το προπονητικό τιμ στα τμήματα υποδομής

Ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια έχει ανεβάσει στροφές ενόψει της παρθενικής του εμφάνισης σε Πανελλαδικό επίπεδο και δη στον 2ο όμιλο του Νότου στην Γ’ Εθνική κατηγορία… Ο Θοδωρής Αλμπάνης έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (σ.σ. ο Προδρόμου εντάχθηκε τελευταίος  στις προπονήσεις και ο Νίκος Μυλωνάς ανεβάζει ρυθμούς καθότι είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού) και το πιο σημαντικό; Η διοίκηση του ΑΠΑΣ κάνει συνεχώς προσθήκες για να καλύψει όλες τις ανάγκες που δημιουργούνται ακόμη και σε επίπεδο επικοινωνίας.  Αναφερόμαστε στον καθηγητή πληροφορικής του Λυκείου Τραγαίας, Πέτρο Κουτρούλη, ο οποίος θα φτιάξει την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και στον γιατρό Βασίλη Ραπτάκη, διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Νάξου που θα έχει την ιατρική επίβλεψη των αθλητών της ομάδας…

Και περνάμε στα τμήματα υποδομής… Κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια έχει πέντε σημαντικούς προπονητές στις τάξεις του ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών της και την καλή παρουσία του ανδρικού τμήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας και των τμημάτων υποδομής της στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Επικεφαλής όλων, ο Θοδωρής Αλμπάνης και ως Νο 2, ορίστηκε όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα SportCyclades.gr και σε άρθρο του Γιάννη Νοταρά, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης πρώτος προπονητής στο παιδικό, το εφηβικό, το γυναικείο και τις κορασίδες. Από εκεί και πέρα, αθλητές του σωματείου θα κάθονται στην άκρη του πάγκου στα υπόλοιπα τμήματα. Ο Μάριος Ονάσογλου που είχε πέρυσι το γυναικείο μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Μάμμου θα αναλάβει τους Παμπαίδες, ο νεοαποκτηθέντας Σταύρος Χονδρόπουλος θα αναλάβει το τμήμα των Μίνι, ενώ ο πρώην άσος της Καβάλας, ο Γιάννης Προδρόμου τις υπόλοιπες ακαδημίες. Ρόλο σε όλο το φετινό εγχείρημα θα έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Θάνος Κοντσές, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει φιξαριστεί ποιος θα είναι αυτός.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ενόψει της πρεμιέρας με τον Αίαντα Αυλίδας (σ.σ. την ομάδα που κάλυψε το κενό του Λοκρού Αταλάντης που ανέβηκε στη Β’ Εθνική) στο ΔΑΚ Νάξου, ο ΑΠΑΣ θα δώσει φιλικά παιχνίδια τέλος του μήνα επί αθηναϊκού εδάφους: Πικέρμι (27/9), Κορωπί (28/9) και Πορφύρα Καλλίπολης (29/9).  Α και να σημειώσουμε τέλος ότι στις 28 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τον πρώτο χορό της χρονιάς για τον ΑΠΑΣ.. Στην Αγία Αννα, στην «Γοργόνα» με τους Ματθαίο Γιαννούλη, Γιώργο Σιδερή, Βασιλική Κατερίνη, Κατερίνα Αυγερινού και Νίκο Κονιτόπουλο (λαούτο)