Νάξος – ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Πρωτονοταρίου

Διήμερο 2-3 Οκτωβρίου και ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια διοργανώνει το 1ο τουρνουά μπάσκετ αφιερωμένο στη μνήμη των αδελφών Νίκου και Τοτόμη Πρωτονοτάριου... Στο πλευρό της Ναξιώτικης ομάδας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και βέβαια ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αλλωστε τα δύο αδέλφια πρόσφεραν όχι μόνο στο τομέα της υγείας αλλά και στη πολιτική με την ενεργή παρουσία τους... Και όπως μας είχε ενημερώσει ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια με ανακοίνωσή του: 

"Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο τελικών ο ΑΠ.Α.Σ, που έχει μάθει να τιμά όσους έχουν προσφέρει στον τόπο μας, απένειμε τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων γιατρών Νίκου & Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Πριν από τις απονομές μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για τους τιμώμενους ο κ. Ανάργυρος Βασιλάκης και η κ. Μαρίνα Λεοντίου.

Πιο συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν η κυρία Πατρίτσια, σύζυγος του Τοτόμη Πρωτονοτάριου, από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο αθλητισμού και τουρισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά και τον αντιπρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου, κ. Μανώλη Μπαρδάνη.

Η κυρία. Ανταλλένα, σύζυγος του Νίκου Πρωτονοτάριου, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου, κ. Βαγγέλη Κουτελιέρη".

Και μερικές ημέρες αργότερα, με ανακοίνωση (που υπογράφει η Κατερίνα Ζευγώλη - Πρωτονοταρίου) έχουμε το "ευχαριστώ" της οικογένειας... 

Και διαβάζουμε " Αισθάνομαι την ανάγκη εγώ και η οικογένειά μου να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που τίμησαν τη μνήμη των αδελφών μου Νίκου και Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Τους διοργανωτές του «ΑΠΑΣ Τα Φανάρια», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τους ομιλητές κ. Δημήτριο Λιανό, Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την κα Μαρίνα Λεοντίου, τον κ. Ανάργυρο Βασιλάκη, καθώς και όλους όσους βοήθησαν, συνετέλεσαν και τίμησαν τη μνήμη των αδελφών μου.Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News