Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Η σημαία (Νίκος Χάρος) στον ιστό της για 14η χρονιά

ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Νίκος Χάρος... ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του ΑΠΑΣ Νάξου και γενικότερα του ναξιώτικου και κυκλαδίτικου μπάσκετ δηλώνει το παρόν  και φέτος στα παρκέ, όπως οφείλει ως ένας γνήσιος αρχηγός.

Για 14η χρονιά ο σχεδιασμός του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια ξεκινάει με το όνομα του Νίκου Χάρου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του σχεδιασμού του συλλόγου, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για την επέκταση της συνεργασίας τους και τον κόσμο της ομάδας να αδημονεί για να φωνάξει και πάλι ρυθμικά το όνομα του ''μεγάλου αρχηγού''.

Όχι, δεν είναι υπερβολές αυτά που γράφουμε για έναν αθλητή, που αποτελεί κόσμημα για το μπάσκετ, έχοντας προσφέρει μεγάλες χαρές όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Και όλα αυτά; πάντα με χαμηλό προφίλ, αλλά υψηλό επίπεδο μπασκετικής αξίας, στοιχεία που όλα αυτά τα χρόνια οδηγό για τους νεότερους και τους δείχνει για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδων. 

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠ.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο εμβληματικός αρχηγός του Νίκος Χάρος, θα συνεχίσει για 14η συνεχόμενη χρονιά ως επικεφαλής της προσπάθειας της ομάδας για μια αξιόλογη παρουσία στη B' Εθνική κατηγορία!

Ο Νίκος Χάρος άλλαξε την Ιστορία του Συλλόγου μας και του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ, ενώ το όνομά του έχει γίνει αγαπημένο τραγούδι στα χείλη των φιλάθλων μας!

Αγωνιστικά έχει αποδείξει περίτρανα πια ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται η ομάδα.

Νίκο σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να στηρίζεις την προσπάθειά μας και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News