Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Ηττα χθες από τον ΑΟ Μυκόνου, σήμερα η ...ρεβάνς

Ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Δυνατό κι ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο από τα δύο φιλικά ανάμεσα στις δύο κυκλαδίτικες ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το νομό τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εθνικές κατηγορίες ανάμεσα στον ΑΟ Μυκόνου και τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μυκόνου με σκορ 88-76, ωστόσο στα φιλικά παιχνίδια οι προπονητές αυτό που κοιτάνε περισσότερο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά οι λεπτομέρειες και να εφαρμόσουν οι παίκτες τους αυτά που ίδιοι επιθυμούν.

Θανάσης Δελαπάσχος και Μάριος Ονάσογλου είχαν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα με τους Μυκονιάτες να παρουσιάζουν μία πολύ αξιόλογη και δουλεμένη ομάδα σε άμυνα κι επίθεση με τους Άγγελο Τσάμη, Θωμά Αμπαρά και Πάρη Μάρτζο να ξεχωρίζουν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ονάσογλου δοκίμασε κάποια πράγματα, ωστόσο η ομάδα του έδειξε πως χρειάζεται βελτίωση τόσο στον αυτοματισμό, όσο και στην επικοινωνία μεταξύ των παικτών κυρίως στην άμυνα. Εκείνοι που ξεχώρισαν από την ομάδα της ορεινής Νάξου, ήταν οι Γιάννης Προδρόμου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Τσούκας και Σπύρος Μάκαρης.

Επόμενο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προγραμματιστεί σήμερα (20/09) το μεσημέρι στις 1:30 μ.μ. Μετά το τέλος του σαββατιάτικου ματς, οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ μέσω του επίσημου προφίλ του συλλόγου στα social media ευχαρίστησαν τους αντίστοιχους του ΑΟ Μυκόνου για την φιλοξενία τους.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News