Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Με στόχο την κατάκτηση του ονείρου (άνοδος στη Γ' Εθνική)

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του είναι η ανδρική ομάδα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων διεκδικούν το εισιτήριο για την άνοδο στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής μέσω των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθούν από την Τετάρτη 26 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 30 του μήνα στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου.

Οι Απεραθείτες καλούνται να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία τους με τους παίκτες του Παναγιώτη Κακαλιά να υπολογίζουν και στις τέσσερις αναμετρήσεις στην στήριξη των φιλάθλων τους τόσο από τη Νάξο, όσο κι από την Αθήνα, αφού στην πρωτεύουσα ζουν αρκετοί με καταγωγή από το νησί της Αριάδνης.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Την 1η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος, οι “ορεινοί” έχουν ρεπό και η …ανάβαση προς την Γ’ εθνική ξεκινάει από την Πέμπτη 27 Ιουνίου όπου στην δική τους πρεμιέρα αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της Τοπικής Επιτροπής Χίου, τον Όμηρο Καλλιμασίας στις 6:00 μ.μ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΑ):
(17:00): Ηρακλής Ικαρίας- Όμηρος Καλλιμασιάς
(19:00): Παπάδος Γέρας- Α.Ε. Δικαίου
Ρεπό έχουν τα Φανάρια Νάξου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(27/06):
(16:00): Α.Ε. Δικαίου- Ηρακλής Ικαρίας
(18:00): Όμηρος Καλλιμασιάς- Φανάρια Νάξου
Ρεπό έχει ο Παπάδος Γέρας

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(28/06):
(16:00): Φανάρια Νάξου- Α.Ε. Δικαίου
(18:00): Ηρακλής Ικαρίας- Παπάδος Γέρας
Ρεπό έχει ο Όμηρος Καλλιμασιάς

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(29/06):
(14:00): Παπάδος Γέρας- Φανάρια Νάξου
(16:00): Α.Ε. Δικαίου- Όμηρος Καλλιμασιάς
Ρεπό έχει ο Ηρακλής Ικαρίας

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(30/06):
(10:00): Φανάρια Νάξου- Ηρακλής Ικαρίας
(12:00): Όμηρος Καλλιμασιάς- Παπάδος Γέρας
Ρεπό έχει η Α.Ε. Δικαίου

LIVE ΑΠΟ ΤΟ “TELESPORT.GR”

Το “telesport.gr” (Κανάλι Live 1) θα μεταδώσει και φέτος ζωντανά τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στον 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κλειστό γυμναστήριο του δήμου Περιστερίου και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις προσπάθειες των αθλητών του ΑΠΑΣ για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

ΠΑΝ.ΚΑΚΑΛΙΑΣ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

Παρά το γεγονός πως οι Ναξιώτες φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας κρατούν χαμηλούς τόνους με πρώτο τον προπονητή, τον Παναγιώτη Κακαλιά. Ο έμπειρος κόουτς λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του ΑΠΑΣ στους αγώνες των μπαράζ μίλησε στο “SportCyclades”.

«Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με το κλίμα και τη ψυχολογία μας να είναι σε καλά επίπεδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Ιωάννη Νοταρά ο Παναγιώτης Κακαλιάς και πρόσθεσε: «Επιδιώξαμε να μην δώσουμε πίεση στους παίχτες μας, επειδή γνωρίζουμε ότι οι άλλες ομάδες μας θεωρούν φαβορί. Εμείς, θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και υγιείς όλοι. Θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με σοβαρότητα και φυσικά με όλη μας την ενέργεια και το πάθος μας για να πετύχουμε το στόχο που η ομάδα έχει θέσει ξεκάθαρα από την αρχή της χρονιάς».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή του ΑΠΑΣ βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα από την Τρίτη 25 Ιουνίου και αυτή απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Δημήτρης Χουζούρης, Παύλος Καρβούνης, Γιώργος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Πολίτης, Μάριος Ονάσογλου, Δημήτρης Πρόκος, Παναγιώτης Καλαβρός, Γιάννης Κεφαλιανός, Βασίλης Βουτυρόπουλος, Νίκος Χάρος, Νίκος Μελάς, Σπύρος Μάκαρης, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Μυλωνάς, Γιουερς Σεϊντίνι και Νίκος Ναυπλιώτης.