Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: "Μόνιμος" κάτοικος ο Γιάννης Προδρόμου

Προδρόμου - ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ηρθε στο νησί το καλοκαίρι του 2019 εάν δεν κάνουμε λάθος.. Με γεμάτες χρονιές από την Α2 κατηγορία.. Οχι μόνο έγινε αγαπητός γρήγορα στους φίλους της ομάδας του ΑΠΑΣ τα Φανάρια αλλά κέρδισε και την καρδιά γοητευτικής κυρίας με την οποία φέτος παντρεύτηκε.. Εεε και όπως είναι κατανοητό στην ερώτηση "από που είσαι" η απάντηση πλέον για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας, τον Γιάννη Προδρόμου είναι "από το χωριό της γυναίκας μου, τη Νάξο"... 

Και ο 34χρονος Γιάννης Προδρόμου, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που είδαν όχι μόνο τα γήπεδα των Κυκλάδων αλλά των κατηγοριών από την Α2 και κάτω είναι έτοιμος να γίνει μόνιμος κάτοικος της Νάξου.. Μάλιστα, με την τριετή συμφωνία που υπέγραψε με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια δημιουργεί νέα δεδομένα καθότι έως τώρα σπάνια βλέπαμε τέτοιας χρονικής διάρκειας συμφωνίας νησιωτικών ομάδων με αθλητές. Ακόμη και προπονητές... Ισως γιατί ήρθε η ώρα να νιώσουν και οι δύο πλευρές ότι οι δρόμοι τους είναι πλέον παράλληλοι.. 

Η ανακοίνωση από τη διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια 

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τριετή ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Προδρόμου.

Ο SG/SF γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96. Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ, Αρκαδικός και Καβάλα.

Την τετραετία 2015-2019 είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων στην Α’ 2 εθνική κατηγορία, ενώ δυο φορές έχει βγει πρώτος στην στατιστική κατηγορία των κλεψιμάτων!

Η ανανέωση της συνεργασίας μας επιστεγάζει την άψογη συνεργασία των προηγούμενων χρόνων καθώς και την καταπληκτική αγωνιστική του παρουσία, αφού με τους 16 πόντους που σημείωνε Μ.Ο στη Γ’ Εθνική, θεωρήθηκε δίκαια MVP της ομάδας μας!

Καλωσήρθες πάλι Γιάννη! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!

PRODROMOU

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News