Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Συνάντηση με Κατσαφάδο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ποιος είπε ότι μία ομάδα αγωνίζεται μόνο εντός των γραμμών ενός γηπέδου; Ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια στην τελευταία του παρουσία στην Αθήνα, δεν πήρε μόνο το διπλό στο γήπεδο της Δάφνης Δαφνίου, αλλά μέλη της διοίκησης είχαν συναντήσεις σε πολιτικό επίπεδο..

Πρώτη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφθηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο.

Και το ζητούμενο δεν ήταν άλλο από την ανάγκη δημιουργίας Μεταφορικού Ισοδύναμου για τις ομάδες που εδρεύουν στα νησιά. Βλέπετε οι νησιωτικές ομάδες καλούνται να δώσουν τουλάχιστον δέκα αγώνες εκτός νησιού όταν οι ομάδες της Αθήνας έχουν ελάχιστες μετακινήσεις... 

Με τη συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκαν οι επαφές της διοίκησης του ΑΠΑΣ που επιδίωξε να γνωστοποιήσει τα προβλήματα των σωματείων από τις Κυκλάδες στα μέλη της κυβέρνησης. Τόσο ο κ. Αυγενάκης, όσο κα ο κ. Κατσαφάδος υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν προσεκτικά την ανισότητα που δημιουργεί η νησιωτικότητα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την διοίκηση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Κώστα Κατσαφάδο.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η επίλυση του σημαντικότερου ίσως προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα σωματεία των Κυκλάδων, δηλαδή το κόστος των μετακινήσεων εντός του Νομού! Συγκεκριμένα προτείναμε τη δημιουργία ενός ειδικού μεταφορικού ισοδύναμου ομαδικών μετακινήσεων, που θα αφορά Αθλητικούς Συλλόγους, το οποίο θα καλύψει εξολοκλήρου τις μετακινήσεις!

Ο κύριος Κατσαφάδος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση μας και δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει την προώθηση του μέτρου αυτού.

Το ΔΣ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου θα αξιοποιήσει όσες δυνατότητες έχει και θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να μην σταματήσει να αναπτύσσεται η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι όχι μόνο από τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, που οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι πολλές!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News