Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Βερβαινιώτης ο διάδοχος του Αθανασιάδη στις υποδομές

ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης έφυγε, ο Μιχάλης Βερβαινιώτης ήρθε. Ο λόγος για το νέο τεχνικό στα τμήματα υποδομών του ΑΠΑΣ τα Φανάρια... . Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες ο Μιχάλης Βερβαινιώτης αποτελεί μία ιδανική επιλογή μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια... 

"Ο ΑΠ.Α.Σ. “Τα Φανάρια” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Βερβαινιώτη.

Ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει διατελέσει προπονητής σε όλα τα ηλικιακά τμήματα Ανδρών & Γυναικών κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα έχει εργαστεί στην ΑΠΕΣ Καπανδριτίου (Κορασίδες & Ακαδημία), στον Σπαρτιατικό (Ανδρικό), στον "Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης" (Ανδρικό), στην ΓΕΑ- Αμιλλα Τρίπολης" (Τμήματα Ακαδημιών Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Παιδικού και Εφηβικού και Βοηθός Προπονητή στο Ανδρικό Τμήμα, με την οποία κατέκτησε 4 πρωταθλήματα κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 4 πρωταθλήματα Νεανίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συμμετέχοντας στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα φτάνοντας μέχρι την 4η θέση, την 1η θέση στο πρωτάθλημα Γυναικών και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία το 2013, καθώς και ένα πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), στην ΑΕΚ Τρίπολης (Βοηθός Προπονητή Γυναικείου Τμήματος Α’ 1) και στον Ιωνικό Νικαίας (Κορασίδες).

Απο το 2015 έως σήμερα εργάζεται ως Περιφερειακός Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ως Προπονητής Καλαθοσφαίρισης κλιμακίου Παίδων Αρκαδίας.

Μιχάλη καλώς ήλθες! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να συνεχίσεις την επιτυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!" 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News