Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Ξεκίνημα ανανεώσεων με τον αρχηγό, τον Νίκο Χάρο

Χάρος

Τρέχουμε ήδη την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο μπάσκετ και ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια ολοκλήρωσε με επιτυχία το 3ο καμπ για παιδιά, συμφώνησε με νέο προπονητή (βλ Λευτέρη Τσαουσίδη), ανακοίνωσε τη πρώτη μεταγραφή και μάλιστα ιδιαίτερα ηχηρή (βλ  Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς) Και; 

Εε έφτασε η ώρα του αρχηγού... Ο Νίκος Χάρος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του ΑΠΑΣ τα Φανάρια δεν θα μπορούσε να λείψει από το ρόστερ της στην σημαντικότερη στιγμή την ιστορίας του Ναξιώτικου συλλόγου.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε τις ανακοινώσεις ανανεώσεων από τον Νίκο Χάρο, που πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα για 13η συνεχόμενη χρονιά. Χαρακτηριστική και η φώτο της ανακοίνωσης, όπου ο Νίκος χάρος δίνει χειραψία με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Πρωτονοτάριο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο "χορός" των ανανεώσεων των παικτών της ομάδας ξεκινάει με τον εμβληματικό αρχηγό Νίκο Χάρο, ο οποίος συνεχίζει για 13η συνεχόμενη χρονιά, επικεφαλής της προσπάθειας της ομάδας για μια αξιόλογη παρουσία στη B' Εθνική κατηγορία!

Ο Νίκος Χάρος άλλαξε την Ιστορία του Συλλόγου μας και του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ, ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται η ομάδα.

217541197 2327615680704314 9141744883476463954 n

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News