Νάξος - Αστέρας Τραγαίας: Επιστροφή στη δράση με όπλο το "Νίκος Βλακός"

Αστέρας Τραγαίας

Με μία μικρή παύση ενός χρόνου ο Αστέρας Τραγαίας ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει δριμύτερος στην ποδοσφαιρική δράση.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας SportCyclades.gr αναφέρουν ότι μία ομάδα ανθρώπων έχει αναλάβει την πρωτοβουλία και δουλεύει καθημερινά με την διευθέτηση των γραφειοκρατικών ζητημάτων, που είναι απαραίτητα για την επαναδραστηριοποίηση της ανδρικής ομάδας και γενικότερα του συλλόγου.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στη φυσική έδρα του Αστέρα, γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' βρίσκονται σε τελικό στάδιο και αυτό έχει αναθερμάνει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον για την ομάδα, καθώς όλοι θέλουν να τη δουν να επιστρέφει στο γήπεδο που έχει γραφτεί η ιστορία της, εκπληρώνοντας έτσι και το όνειρο που έχουν εκφράσει τόσο οι παράγοντες της ομάδας, όσο και ο μεγάλος εκλιπόν ''Νίκος Βλησίδης''. 

Μάλιστα, χθες κατατέθηκαν στην ΕΠΣ Κυκλάδων τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή του Αστέρα Τραγαίας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Τις επόμενες ημέρες κλείνει και το θέμα του προπονητή προκειμένου να οριστεί κι η ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News