Νάξος - Αθλοπαιδεία Νάξου: Οι νέοι πρωταθλητές παίζουν τένις στη Νάξο

Όλα είναι έτοιμα για να φιλοξενηθεί στην πόλη μας το 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2 για αγόρια και κορίτσια 14 ετών. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου.

Σε αυτή την σημαντική για το σύλλογο, αλλά και για την πόλη διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα μας , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  ο Δήμος Νάξου το μεσιτικό γραφείο Βερώνης - Λαγογιάννης Real Estate και το Cine Naxos, που πάντα στηρίζουν το αθλητισμό και τον πολιτισμό αυτού του τόπου και υπό την αιγίδα της H Ένωσης  και της ΕΦΟΑ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14/03 με το κυρίως ταμπλό των 14αριών Αγοριών και το μεσημέρι με το κυρίως ταμπλό των 14αριών Κοριτσιών.

Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες στην καρδιά της πόλης!  Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ.  

Να σημειώσουμε ότι ο “Αθλητικός Σύλλογος Αθλοπαιδεία Νάξου” έχει φροντίσει ώστε οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση (Αθλητές και Συνοδοί) να έχουν σημαντικές εκπτώσεις στη μετακίνηση, τη διαμονή και τη σίτιση τους. 

paroxes-athliton.jpg