Νάξος - ΔΑΚ Νάξου: Ξεκινούν οι εργασίες για την απόκτηση δημοσιογραφικών θεωρείων

ΔΑΚ Νάξου

Ένα πολυαναμενόμενο έργο ξεκίνησε σήμερα στο στάδιο του ΔΑΚ Νάξου, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συγκεκριμένα το τμήμα του τομέα αθλητισμού προγραμμάτισε και υλοποιεί την κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων.

Η ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων και αγώνων υψηλών κατηγοριών καθιστούν επιβεβλημένη την ύπαρξη δημοσιογραφικών θεωρείων που παράλληλα θα δώσουν λύσεις και στους τοπικούς δημοσιογράφους που καλούμαστε να καλύψουμε τους αγώνες κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θεωρεία θα πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, πάνω στις οποίες ο Δήμος σχεδίασε και στη συνέχει ανέθεσε το έργο στον εργολάβο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαία δουλειά έχει γίνει και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, που δείχνει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Φυσικά, με μία μικρή αυτοψία που κάναμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σταδίου διαπιστώσαμε ότι επικρατεί πλήρης τάξη και  καθαριότητα σε όλους τους χώρους.

Ευχόμαστε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μα βρει τα κονδύλια ώστε να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το στάδιο του νησιού που αποτελεί έναν από τους καλύτερους χώρους άθλησης σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Με πληροφορίες από τη σελίδα sportcyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News