Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος: "Επαιξαν για το Γιάννη", τίμησαν την οικογένεια Συμεώνογλου

Νάξος: “Επαιξαν για το Γιάννη”, τίμησαν την οικογένεια Συμεώνογλου

|

Επιτυχημένο το τουρνουά από τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη μνήμη Γιάννη Συμεώνογλου – Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, ο αδελφός του Κώστας και τι τονίζει ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια που θέλει αυτό το τουρνουά να έχει συνέχεια 

Μία ξεχωριστή μπασκετική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Οι ομάδες U18 των: ΑΠΑΣ τα Φανάρια, ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλης, αγωνίστηκαν σε ένα ξεχωριστώ τουρνουά.

Εκτός του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του ”Δ. περιστεράκης”, αρκετοί ήταν και οι θεσμικοί παράγοντες που έδωσαν το παρόν, όπως ο έπαρχος Νάξου κ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ”Δύναμη Δημιουργίας, κ. Βασίλης Βρούτσης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Μιχάλης Μαρούλης και ο πρόεδρος του της Τ.Κ. Νάξου κ. Γιώργος Γιαννάκης.

Η αξιόλογη οικογένεια του Γιάννη δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά από την εκδήλωση, με τον αδελφό του εκλιπόντος Κώστα Συμεώνογλου να στέλνει το δικό του ευχαριστώ, μέσω ανάρτησης που έκανε στο facebook:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ την περιφέρεια και τους χορηγούς για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν αφιερώνοντας το τουρνουά μπάσκετ u18 στη μνήμη του αδερφού μου! Ο Γιάννης μας πάντα πίστευε ότι ο αθλητισμός και οι αξίες που πρεσβεύει αποτελούν την καλύτερη διέξοδο για τη νεολαία μας! (ευχαριστούμε την Κατερίνα Μιλωνά για τις φωτογραφίες).

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά U18 που το Δ.Σ. αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου. Με αυτόν τον τρόπο, τιμήσαμε την ενασχόληση και την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ως σύλλογος καλαθοσφαίρισης ειδικά, νιώσαμε αυτήν την ανάγκη, γιατί υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του ναξιακού Μπάσκετ, μέσω του πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε στον Φιλαθλητικό Νάξου, το πρώτο μπασκετικό σωματείο του νησιού.

Ο Γιάννης ενέπνεε με το πάθος και τη χαρά, που αντιμετώπιζε το παιχνίδι – είτε επρόκειτο για επίσημο αγώνα είτε για φιλικό “μονό” στα ανοιχτά γήπεδα του παλιού Λυκείου και του 2ου Δημοτικού – το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.

Τα στοιχεία, δηλαδή, με τα οποία πρέπει να διακατέχεται κάθε αθλητής. Αυτές οι αξίες ευελπιστούμε να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύονται μέσω του ονόματος του Γιάννη και της καθιέρωσης του συγκεκριμένου τουρνουά!

Ευχαριστούμε τις ομάδες (ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλη) για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό, την περιφέρεια και τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίησή του, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και τους χορηγούς που το στήριξαν.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Γιάννη, την Δανάη, τον κ. Μάκη, την κα Κατίνα, τον Γιώργο Συμεώνογλου, τον Κώστα Συμεώνογλου και τον Δημήτρη Συμεώνογλου, που μας έδωσαν το δικαίωμα να αφιερώσουμε το τουρνουά στη μνήμη του.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες