Νάξος: "Επαιξαν για το Γιάννη", τίμησαν την οικογένεια Συμεώνογλου

Μία ξεχωριστή μπασκετική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Οι ομάδες U18 των: ΑΠΑΣ τα Φανάρια, ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλης, αγωνίστηκαν σε ένα ξεχωριστώ τουρνουά.

Εκτός του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του ''Δ. περιστεράκης'', αρκετοί ήταν και οι θεσμικοί παράγοντες που έδωσαν το παρόν, όπως ο έπαρχος Νάξου κ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ''Δύναμη Δημιουργίας, κ. Βασίλης Βρούτσης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Μιχάλης Μαρούλης και ο πρόεδρος του της Τ.Κ. Νάξου κ. Γιώργος Γιαννάκης.

Η αξιόλογη οικογένεια του Γιάννη δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά από την εκδήλωση, με τον αδελφό του εκλιπόντος Κώστα Συμεώνογλου να στέλνει το δικό του ευχαριστώ, μέσω ανάρτησης που έκανε στο facebook:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ την περιφέρεια και τους χορηγούς για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν αφιερώνοντας το τουρνουά μπάσκετ u18 στη μνήμη του αδερφού μου! Ο Γιάννης μας πάντα πίστευε ότι ο αθλητισμός και οι αξίες που πρεσβεύει αποτελούν την καλύτερη διέξοδο για τη νεολαία μας! (ευχαριστούμε την Κατερίνα Μιλωνά για τις φωτογραφίες).

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά U18 που το Δ.Σ. αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου. Με αυτόν τον τρόπο, τιμήσαμε την ενασχόληση και την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ως σύλλογος καλαθοσφαίρισης ειδικά, νιώσαμε αυτήν την ανάγκη, γιατί υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του ναξιακού Μπάσκετ, μέσω του πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε στον Φιλαθλητικό Νάξου, το πρώτο μπασκετικό σωματείο του νησιού.

Ο Γιάννης ενέπνεε με το πάθος και τη χαρά, που αντιμετώπιζε το παιχνίδι - είτε επρόκειτο για επίσημο αγώνα είτε για φιλικό "μονό" στα ανοιχτά γήπεδα του παλιού Λυκείου και του 2ου Δημοτικού - το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.

Τα στοιχεία, δηλαδή, με τα οποία πρέπει να διακατέχεται κάθε αθλητής. Αυτές οι αξίες ευελπιστούμε να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύονται μέσω του ονόματος του Γιάννη και της καθιέρωσης του συγκεκριμένου τουρνουά!

Ευχαριστούμε τις ομάδες (ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλη) για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό, την περιφέρεια και τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίησή του, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και τους χορηγούς που το στήριξαν.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Γιάννη, την Δανάη, τον κ. Μάκη, την κα Κατίνα, τον Γιώργο Συμεώνογλου, τον Κώστα Συμεώνογλου και τον Δημήτρη Συμεώνογλου, που μας έδωσαν το δικαίωμα να αφιερώσουμε το τουρνουά στη μνήμη του.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr