Νάξος: Έρχεται (25-26/11) το 1ο Σεμινάριο Ορεινού Τρεξίματος

Αγαπάς το τρέξιμο; Θέλεις να κάνεις όμως το βήμα παραπέρα; Να αποκτήσεις γνώση για να μπορέσεις να συμμετάσχεις σε αγώνα ορεινού τρεξίματος; Θέλεις να έχεις την απαραίτητη κατάρτιση ώστε να προπονείσαι με ασφάλεια στο συγκεκριμένο φυσικό περιβάλλον αλλά και να απολαμβάνεις  ακόμα περισσότερο κάθε στιγμή της εμπειρίας; Ε τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή και να παρακολουθήσεις χωρίς κόστος συμμετοχής το 1ο Σεμινάριο Ορεινού Τρεξίματος που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Νάξο… 

Ναι… Είναι αλήθεια. Μιλάμε για σεμινάριο όπου επαγγελματίες δρομείς βουνού θα διδάξουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες όχι μόνο να επιλέξουν τον ιδανικό εξοπλισμό αλλά και να κατανοήσουν τι σημαίνει να τρέξεις σε ορεινές διαδρομές που δεν έχουν καμία σχέση με τον στίβο που βλέπεις σε ένα στάδιο… 

Αρκετά όμως με τον πρόλογο… Και στη Νάξο το Σάββατο και Κυριακή 25 και 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Σεμινάριο Ορεινού τρεξίματος και το πιο σημαντικό; Θα υπάρξει σημαντική έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Blue Star Ferries! Και για όσους αναρωτηθούν ποιοι θα έχουν ρόλο …εκπαιδευτή και διδασκάλου; Αναφέρουμε τα ονόματά τους, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Σταύρος Μπαλιώτης, δύο εκ των καλύτερων αθλητών του Ορεινού Τρεξίματος στην Ελλάδα. 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου 
Σάββατο 25/11/2017

13:30 Ομιλία από τον αθλητή της Dynafit Greece Σταύρο Μπαλιώτη με θέμα «Εισαγωγή αρχαρίων στο ορεινό τρέξιμο». 
Σημείο συγκέντρωσης: Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Ουρσουλινών, Κάστρο Χώρας Νάξου
15:00 Προπόνηση σε διαδρομή ~ 8.5km D+ 250m που θα ξεκινήσει από το Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Ουρσουλινών

Κυριακή 26/11/2017
09:00 Προπόνηση σε διαδρομή ~ 16km D+ 600m που θα ξεκινήσει από το Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Ουρσουλινών
13:30 Ομιλία από τον αθλητή της Dynafit Greece Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο με θέμα «Ορεινό τρέξιμο και καθημερινότητα».
Σημείο συγκέντρωσης: Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Ουρσουλινών, Κάστρο Χώρας Νάξου

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Και βέβαια εδώ να σημειώσουμε ότι με έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και 30% σε οχήματα θα ταξιδέψουν όσοι θα συμμετέχουν στο Camp Ορεινού Τρεξίματος στις 25 και 25 Νοεμβρίου 2017 με τη υποστήριξη της Blue Star Ferries. 
Οι συμμετέχοντας που επιθυμούν να λάβουν την έκπτωση, θα πρέπει να στείλουν e-mail εγκαίρως (μέχρι την Παρασκευή το πρωί) στο [email protected] και να μπουν στην εκπτωτική λίστα.
To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο σε συνεργασία και συνδιοργάνωση του καταστήματος ποδηλάτων Real Bike Naxos, της εταιρίας αθλητικού τουρισμού Active Land, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της εταιρίας αθλητικών ειδών Dynafit.

Χορηγός Μετακίνησης: Blue star Ferries

Χορηγοί Φιλοξενίας: Depis Place - Studios and Apartments, Οινομαγειρείον Μπουλαμάτσης

Για δήλωση συμμετοχής καθώς και για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους: 
Μανιό Μιχάλη (Τ. 6978162956) και Κουρή Χριστίνα (Τ. 6973001807).