Νάξος: Έρχεται Summer Camp με βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Summer Camp 2021! - Olympic Games! - Κολυμπάω, Παίζω και Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Αυτό είναι το βασικό σλόγκαν για το Naxos Watersports Activities που για μία ακόμη χρονιά είναι κοντά μας... Και με προσαρμογή όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα...   

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης; 

Το φετινό καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των camp που διοργανώσαμε στην παραλία του Άη Γιώργη και στο Βίντσι, συνεχίζουμε και φέτος για 12η Χρονιά την διοργάνωση Καλοκαιρινού Camp για παιδιά! 

Με βάση τα υδάτινα σπορ όπως Κολύμβηση, Ιστιοπλοΐα και Ιστιοσανίδα προστίθενται κι άλλες δραστηριότητες στη στεριά όπου τα παιδιά μέσα από παιχνίδι θα γνωρίσουν περισσότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μπεκατώρου, Κακλαμανάκης, Κοκκαλάνης, Αφρουδάκης, Στεφανίδη, Κορακάκη και ακόμα περισσότεροι θα είναι κάποια από τα ονόματα στα οποία θα κάνουμε αφιέρωμα μέσα από τις δραστηριότητες! 

Το έμπειρο προσωπικό των προπονητών με γνώμονα την διασκέδαση και την ασφάλεια των παιδιών έχει προετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδι και δώρα. 

Εν αναμονή νέων οδηγιών για τη πραγματοποίηση των αθλοπαιδιών (ηλικίες και τεστ) μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, έχουμε φροντίσει για τη δωρεάν παροχή self-test με την εγγραφή.

Έναρξη 28 Ιουνίου!

Προεγγραφές:

Στο τηλέφωνο: 6909365558

αλλά με μέσω του naxoswatersports@gmail.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News