Νάξος: Έρχεται τουρνουά "3χ3" στη κεντρική πλατεία

Ονειρο και επιθυμία χρόνων γίνεται πραγματικότητα... Να δούμε ένα τουρνουά 3χ3 μπάσκετ διεθνών προδιαγραφών ή έστω Πανελλαδικού ενδιαφέροντος στη Νάξο και δη στη πλατεία Μανδηλαρά (φωτογραφία Kykladitis.gr). Γιατί να το βλέπουμε στην Σύρο και όχι στη Νάξο; Ε ήρθε ο καιρός... Πότε; το τριήμερο 22-24 Ιουλίου και μάλιστα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ , της ΕΣΚ Κυκλάδων βέβαια ως οικοδέσποινα, αλλά και της FIBA με τουλάχιστον 70 ομάδες....  Εντυπωσιακό ε; 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

3x3-naxos-logo.png"Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων για το καλοκαίρι του 2022, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3X3, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (Ε.Σ.Κ.Κ.).

Για τρεις ημέρες η καρδιά του δημοφιλούς, αναπτυσσόμενου και πλέον Ολυμπιακού σπορ θα χτυπάει στη Νάξο, με σημείο αναφοράς το 1ο «Naxos-Greece 3X3», το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-23-24 Ιουλίου 2022 στην Παραλία της Χώρας Νάξου (Πλατεία Μανδηλαρά), με την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά θα έχουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου,αγωνιστικής εμπειρίαςκ.τ.λ..

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής, το σύστημα διεξαγωγής, τον τρόπο εγγραφής, τα έπαθλα και τα δώρα για το τουρνουά «Naxos-Greece 3X3» θα είναι διαθέσιμες με νεότερες ανακοινώσεις".

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News