Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Φιλώτι: Χατζημάρκος και Λεονταρίτης είδαν το γήπεδο και τον βρεφονηπιακό...

Νάξος – Φιλώτι: Χατζημάρκος και Λεονταρίτης είδαν το γήπεδο και τον βρεφονηπιακό σταθμό

|

Επίσκεψη Χατζημάρκου, Λεονταρίτη (με την βοήθεια της αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Ευδοκία Κατσάνη) στο γήπεδο του Φιλωτίου και στον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό

Σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική ήταν η χθεσινή ημέρα για το Φιλώτι…

Αρχικά για την κοινότητα του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου λόγω της παραλαβής κουφωμάτων για τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια για τον ΑΜΣ Φιλωτίου. 

Κι αυτό γιατί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη βρέθηκαν στο Φιλώτι…Συνοδευόμενοι από την Ευδοκία Κατσάνη, Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων.. 

Πρώτη επίσκεψη; Στο σπίτι του ΑΜΣ Φιλωτίου, το γήπεδο ”Γιάγκος Γρατσίας”… 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου, υποδέχτηκε με χαρά τους επισκέπτες και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου στο Φιλώτι. Υπήρξε ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ενημερώθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και τις ελλείψεις υποσχέθηκε ότι η περιφέρεια θα συνδράμει έτσι ώστε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες περαιτέρω βελτίωσης των χώρων του γηπέδου που αποτελεί πνεύμονα αθλητισμού για την ορεινή Νάξο. 

filoti-giper.jpg

Και όπως διαβάζουμε από τον ΑΜΣ Φιλωτίου 

Σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο χωριό μας και το γήπεδο μας ”Γιάγκος Γρατσίας” τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, συνοδευόμενο από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργο Λεονταρίτη και την φιλωτίτισσα Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη.
Η επίσκεψη αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά την ιδιαίτερα για εμάς χαρμόσυνη είδηση της υπογραφής της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου μας, ένα αίτημα που ικανοποιήθηκε και θα λύσει πολλά προβλήματα στις ώρες προπονήσεων των τμημάτων μας.
Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα τον κ. Περιφερειάρχη και τους αξιότιμους αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι έδειξαν τη βούληση τους ώστε να βοηθήσουν ώστε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις με στόχο τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου μας.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως επίσης και τους αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την συγχωριανή μας κα. Ευδοκία Κατσάνη που στέκονται πάντα δίπλα μας προσπαθώντας να δώσουν λύσεις σε όποια προβλήματα μας απασχολούν. 
Η στάση και η συνδρομή της Περιφέρειας μας δίνει ώθηση προκειμένου να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας για το καλό της νεολαίας του τόπου μας.


 

Επίσκεψη στον βρεφονηπιακό σταθμό

Και στη συνέχεια μετακόμιση προς τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό στην είσοδο του χωριού απέναντι από το ΕΠΑΛ… Παρουσία και του Αντώνη Μανιού.. Και όπως σημειώνει ο Γιώργος Λεονταρίτης στη σελίδα του στα  social media ” Η επίσκεψη μας στον υπό κατασκευή από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, βρεφονηπιακό σταθμό προϋπολογισμού 1.000.000€  στο ΦΙΛΩΤΙ , ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες της ορεινής ΝΑΞΟΥ,  συνέπεσε με την άφιξη  των κουφωμάτων  του κτιρίου. 

Σύντομα τα παιδιά της περιοχής θα φιλοξενούνται,  σε ένα σύγχρονο κτίριο.  Αποδεικνύουμε το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά και τις οικογένειες, με έργα  . Συνεχίζουμε…

 


 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σειρά σημαντικών συναντήσεων του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με αφορμή την εορτή της Μεγαλόχαρης

Στρατηγικές συνεργασίες και διάλογος με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα – Από τον Νίκο Δένδια και τη Σοφία Ζαχαράκη έως τον Χάρη Δούκα και τον Κώστα Κουμή.

Οι φάροι άνοιξαν τις πύλες τους – Συναπάντημα με την ιστορία τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, 18 φάροι σε όλη τη χώρα δέχθηκαν επισκέπτες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας

Οι ψαράδες της Αμοργού σώζουν τη θάλασσα – Αφιέρωμα των Financial Times στην πρωτοβουλία

Παρά τη μείωση των αποθεμάτων και τις δυσκολίες επιβίωσης, οι μικροί αλιείς του νησιού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους

Το καλαμάρι που… πήρε εκδίκηση! (video)

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στα ανοιχτά της Ρομπλόν στις Φιλιππίνες, όταν ψαράς που καμάρωνε για το τεράστιο καλαμάρι Χούμπολντ που έπιασε, βρέθηκε ξαφνικά μούσκεμα στο μελάνι του

Η Τήνος σώζει τον Φάρο της Λιβάδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, ο Δήμος Τήνου αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διάσωση και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου.

Καλοκαίρι Πολιτισμού (συνέχειας) στη Νάξο 2025: Συναυλίες, θέατρο, βιβλίο και τέχνη σε κάθε γωνιά του Δήμου (πρόγραμμα)

Ένα πολύχρωμο πολιτιστικό μωσαϊκό απλώνεται σε όλο το νησί με τη σφραγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – από το Φιλώτι μέχρι τις Μικρές Κυκλάδες, η μουσική, το θέατρο και η παράδοση δίνουν ραντεβού σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Φιλώτι: Μια μαγική καλοκαιρινή συναυλία στη Νάξο!

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου υποδέχεται την αγαπημένη ερμηνεύτρια σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και καλοκαιρινή αύρα.

Σοφία Τορνάρου: Η Ναξιώτισσα πολίστρια που κατέκτησε το χρυσό με την Εθνική Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη 21χρονη Σοφία Τορνάρου, διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, που χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη.

Συμβολικό δώρο Φίλιππου Φόρτωμα στον Νίκο Δένδια στην Τήνο

Ένα περιστέρι από τηνιακό μάρμαρο, δείγμα της ξακουστής μαρμαροτεχνίας του νησιού, πρόσφερε ο βουλευτής Κυκλάδων στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σίφνος: Ο μικρός Μανώλης που έγινε το πιο γλυκό καλωσόρισμα του νησιού

Ο Μανώλης με το γιλέκο του υποδέχεται και αποχαιρετά τα πλοία στις Καμάρες, χαρίζοντας χαμόγελα σε ταξιδιώτες και ντόπιους

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νέος γύρος συγκέντρωσης στα σούπερ μάρκετ: Εξαγορές που αλλάζουν τον χάρτη

Από τη «Μασούτης» και την «Κρητικός» μέχρι τη Retail & More και τον «Γαλαξία» – Το 2025 διαμορφώνει νέες ισορροπίες στο οργανωμένο λιανεμπόριο

Νάξος – Μενδώνη για Πορτάρα: “θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη και θα μπουν κάμερες ασφαλείας”

Περιστατικά βανδαλισμών και έλλειψης σεβασμού σε μνημεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για παιδεία, ευαισθητοποίηση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Νάξος – Κεραμωτή: Μια βραδιά μνήμης και συγκίνησης για την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη (photos)

Ο Σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου τίμησε την αξεπέραστη φωνή της νησιώτικης μουσικής με μια εκδήλωση γεμάτη ήχους, αναμνήσεις και αγάπη

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».