Νάξος - Φιλώτι: Χατζημάρκος και Λεονταρίτης είδαν το γήπεδο και τον βρεφονηπιακό σταθμό

Γήπεδο

Σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική ήταν η χθεσινή ημέρα για το Φιλώτι...

Αρχικά για την κοινότητα του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου λόγω της παραλαβής κουφωμάτων για τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια για τον ΑΜΣ Φιλωτίου. 

Κι αυτό γιατί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη βρέθηκαν στο Φιλώτι...Συνοδευόμενοι από την Ευδοκία Κατσάνη, Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων.. 

Πρώτη επίσκεψη; Στο σπίτι του ΑΜΣ Φιλωτίου, το γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας''... 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου, υποδέχτηκε με χαρά τους επισκέπτες και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου στο Φιλώτι. Υπήρξε ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ενημερώθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και τις ελλείψεις υποσχέθηκε ότι η περιφέρεια θα συνδράμει έτσι ώστε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες περαιτέρω βελτίωσης των χώρων του γηπέδου που αποτελεί πνεύμονα αθλητισμού για την ορεινή Νάξο. 

filoti-giper.jpg

Και όπως διαβάζουμε από τον ΑΜΣ Φιλωτίου 

Σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο χωριό μας και το γήπεδο μας ''Γιάγκος Γρατσίας'' τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, συνοδευόμενο από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργο Λεονταρίτη και την φιλωτίτισσα Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη.
Η επίσκεψη αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά την ιδιαίτερα για εμάς χαρμόσυνη είδηση της υπογραφής της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου μας, ένα αίτημα που ικανοποιήθηκε και θα λύσει πολλά προβλήματα στις ώρες προπονήσεων των τμημάτων μας.
Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα τον κ. Περιφερειάρχη και τους αξιότιμους αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι έδειξαν τη βούληση τους ώστε να βοηθήσουν ώστε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις με στόχο τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου μας.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως επίσης και τους αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την συγχωριανή μας κα. Ευδοκία Κατσάνη που στέκονται πάντα δίπλα μας προσπαθώντας να δώσουν λύσεις σε όποια προβλήματα μας απασχολούν. 
Η στάση και η συνδρομή της Περιφέρειας μας δίνει ώθηση προκειμένου να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας για το καλό της νεολαίας του τόπου μας.

 

Επίσκεψη στον βρεφονηπιακό σταθμό

Και στη συνέχεια μετακόμιση προς τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό στην είσοδο του χωριού απέναντι από το ΕΠΑΛ... Παρουσία και του Αντώνη Μανιού.. Και όπως σημειώνει ο Γιώργος Λεονταρίτης στη σελίδα του στα  social media " Η επίσκεψη μας στον υπό κατασκευή από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, βρεφονηπιακό σταθμό προϋπολογισμού 1.000.000€  στο ΦΙΛΩΤΙ , ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες της ορεινής ΝΑΞΟΥ,  συνέπεσε με την άφιξη  των κουφωμάτων  του κτιρίου. 

Σύντομα τα παιδιά της περιοχής θα φιλοξενούνται,  σε ένα σύγχρονο κτίριο.  Αποδεικνύουμε το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά και τις οικογένειες, με έργα  . Συνεχίζουμε...

 


 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News