Νάξος: Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ "ενώνει" πολιτικούς αντιπάλους

Είναι γνωστό ότι ο αθλητισμός ενώνει. Ειδικά στις μεγάλες επιτυχίες. Όπου όλοι βρίσκονται κοντά στους αθλητές. Αυτό ισχύει κυρίως σε Πανελλαδικό επίπεδο. Όμως, στις μικρές κοινωνίες, όλοι είναι στο πλευρό των αθλητών ή αθλητριών. Και στα καλά και στα άσχημα. Είμαστε άλλωστε μία οικογένεια. Και η πρόκριση του Πανναξιακού ΑΟΝ, της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, στο final – 4 όπως ήταν λογικό έφερε και συγχαρητήριες επιστολές… Και από τη πλευρά του Δήμου αλλά και από την πλευρά των υποψηφίων… Η γυναικεία ομάδα αντιμετωπίζει αύριο τον Αίαντα για το πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα δούμε αρκετούς υποψηφίους και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο, καλό όμως είναι να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στους αθλητές και να βοηθήσουν ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματά τους..

Μαργαρίτης: «Συγχαρητήρια πρωτίστως στις αθλήτριες»

Και παρουσιάζουμε πρώτα την επιστολή του Δημάρχου κου Μαργαρίτη που αναφέρει ότι « Για άλλη μια φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας υπερήφανη όλη τη Νάξο! Η διάκριση αυτή, η οποία αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την επιτυχία αυτή και μάλιστα για 5η φορά στην ιστορία της. Αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως στις αθλήτριες, αλλά και σε όσους συμβάλουν στην επιτυχημένη πορεία της, στην τεχνική ηγεσία και τον προπονητή, στη διοίκηση και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό των αθλητριών. Εύχομαι από καρδιάς να φτάσετε ακόμα ψηλότερα και η φετινή πορεία να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τρόπαιου!  Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Βρούτσης « Συνεπής στα μεγάλα ραντεβού»

Ο Βασίλης Βρούτσης – επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» έχοντας μεγαλώσει στον Πανναξιακό ΑΟΝ και ως αθλητής, δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις δικές του ευχές με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της παράταξης και αναφέροντας «Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακός ΑΟΝ συνεπής στα μεγάλα ραντεβού. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας, για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου».

Χατζηανδρέου: « απόδειξη ποιότητας»

Και ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου – επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» - αποδεικνύεται ο πιο πιστός το τελευταίο διάστημα οπαδός της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, έστειλε το δικό του μήνυμα σημειώνοντας «Για ακόμα μια φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, μας κάνει περήφανους με την πρόκριση της στο final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Νάξου και με αυτή της την επιτυχία αποδεικνύει την ποιότητά της αλλά και τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, να στέκεται για 5η φορά στην ιστορία της, ισάξια, απέναντι στους μεγαλύτερους αθλητικούς Συλλόγους και να προκρίνεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους προπονητές, στη διοίκηση και σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα μας. Αξίζουν όμως και τη δέσμευσή μας πως ως νέα δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα είμαστε έμπρακτα και με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό τους, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, καλή επιτυχία και με το καλό να κατακτήσετε και να φέρετε στο νησί μας το κύπελλο Ελλάδας!»