Νάξος: Και ο Ibrahimovic στη μάχη για την μικρή Νάγια

Μετά τη φανέλα του Ριβάλντο, στον αέρα εδώ και λίγη ώρα είναι και αυτή του κορυφαίου επιθετικού, του «θεού», όπως αναφέρει και ο ίδιος, του Zlatan Ibrahimovic … Και έρχεται ο Σουηδός επιθετικός να συμβάλει με τον … δικό του τρόπο στη προσπάθεια που γίνεται για την μικρή Νάγια…

Ας δούμε όμως το ιστορικό της παρέμβασης… Ibrahimovic.  Όπως μας αναφέρει ο Κυριάκος Πολυκρέτης στη σελίδα του σε social media (Kyriakos Jr Boulamatsis) η φανέλα ήταν στα χέρια της οικογένειας του Νίκου Μανωλά, του αδελφού του Κώστα, του διεθνή Ελληνα αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται στη Νάπολι.

Η φανέλα είναι από την αναμέτρηση Παρί - Ολυμπιακός στις 27/11/2013 για το Champions League όπου ο Κώστας Μανωλάς αντιμετωπίσει τον Σουηδό επιθετικό και μετά το πέρας του αγώνα την πήρε με τη γνωστή κίνηση που κάνουν οι αθλητές όταν τελειώνει ο αγώνας… Ο Ιμπραϊμοβιτς σε εκείνο το παιχνίδι (2-1 υπέρ της γαλλικής ομάδας) είχε σημειώνει το πρώτο γκολ

Μερικά χρόνια αργότερα, η οικογένεια Μανωλά σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνει ο φίλος τους Κυριάκος Πολυκρέτης. Και έτσι πρόσφερε τη φανέλα… Από τις 1 το μεσημέρι είναι στον .. αέρα με τιμή εκκίνησης τα 150 ευρώ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει πάρει …φωτιά.

Μάλιστα, η οικογένεια του Νίκου Μανωλά, βοηθάει με κάθε τρόπο να μεγαλώσει το ποσό ώστε να μαζευτούν σύντομα τα χρήματα για την μικρή Νάγια.

https://www.facebook.com/kiriakos.jrboulamatsis/posts/10221453121330007  

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε τον αγώνα της μικρής Νάγιας και της οικογένειας της

*Δωρεά οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

*Δωρεά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή e-banking -Alpha Bank

Αρ.Λογ.0278 7005 549 GR38 0140 6200 6200 0278 7005 549

Όνομα Δικαιούχου: Παναγιώτα-Ειρήνη Στ. Χωριανοπούλου

Με αιτιολογία : ΔΩΡΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 

*Δωρεά με την απόκτηση παραμυθιού! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΓΙΑ!

Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα ... Ολοι για τη Νάγια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News